no k🤬a jeszcze niech nobla sobie przyzna za odkrycie związku przyczynowo-skutkowego (otworzył pan drzwi), wielki dwódca akcji przeciwpożarowej (gaśnicy pan nie umie otworzyć?) i j🤬y komentator rzeczywistości... co za p🤬lony typek spod trzepaka

Dworcowe ogniste kebaby... No akcja rescue pkp na 100 %. Tu się jaha,kuywa,ja pieydole...
podpis użytkownika
AVE
siedzą idioci w tych kiblach, żeby za bilet nie płacić, palą fajki i tak to wygląda. Porządny człowiek skorzystać nie może a i strat narobili.
podpis użytkownika
już raz mnie zaprosili.
coście żarli ze sie skałd zapalił?
podpis użytkownika
nie wszyscy muzułmanie to terroryści ale wszyscy terroryści to muzułmanie.

Sebula strażak wyklęty gdyby trafił na mniej cierpliwego konduktora to by dostał działo na ryj, że by go wyj🤬o z tych halówek

Ktoś, kto nie pracuje w pkp.. bardziej zależy na kolei niż ludzie tam pracujący. Zwolnić ich i zatrudnić tych chłopaków co pomogli. K🤬a!
Trzeba było zamknąć tam sebę razem z pożarem szybciej by tlenu brakło. Rozkazy wydaje jak komendant wiejskiej osp.
Przecież żyjemy tą chwilą od lat
Ostatnie wolne miejsca w pierwszym rzędzie mamy
Ze śmiercią będzie nam tu za pan brat.
podpis użytkownika
Oto jest koniec końców świata, który znamy!Przecież żyjemy tą chwilą od lat
Ostatnie wolne miejsca w pierwszym rzędzie mamy
Ze śmiercią będzie nam tu za pan brat.
Co za j🤬y czereśniak komentuje w tle. Głupki tak mają ,że powiedzą jedną w miarę sensowną rzecz i oznajmiają to tak ,by każdy pomyślał jaki to on nie jest mądry i tak k🤬a znający życie. Problem w tym ,że tylko inne głupki mogłyby tak pomyśleć. Konduktor powinien p🤬lić jarający się kibel i jechać po matce czereśniaka ,zachęcając go do zaprzestania wszystkich funkcji życiowych.
podpis użytkownika
Mam rację i morda lapsie!