👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Emo z🤬by... pewnie jeszcze się dziwi czemu ją boli skoro przywaliła mordą w ścianie. Emo z🤬by.....brak słów

ahhh szkoda że w tej ścianie gwoździa nie było... i takie małe pytanie to facet czy baba ? lecz chyba najprościej powiedzieć że obojniak

zasrane emo powinno sie rozpedzic na maxs i wtedy jebnac z baki w sciane
pewnie tapeta z ryja mu/jej/temu czemuś odpadła więc zasłonił/ła/ło łapami
W opisie jest błąd!
Jest "Całe szczęście, że dziecko przeżyło" a powinno być "niestety nie udało sie"
Jest "Całe szczęście, że dziecko przeżyło" a powinno być "niestety nie udało sie"
Mogła poprosić o pomoc ich
Ci panowie pomagają murzynkom i biednym Emoskom

Ci panowie pomagają murzynkom i biednym Emoskom

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie