Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:33
Wyjebka na moto, akcja od 1.00.
Gleba przy 150 km/h na gladkim asfalcie, koles mial szczescie, ze nie polecial pod barierki. Amatorom krotkiego rekawka i sandalow polecam obejrzec co sie stalo z kombinezomen Dainese, wartym grube tysiace oraz rekawicami przy takiej predkosci.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-01-08, 3:07 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
assam 2013-01-08, 8:40 2
up nie szwedzi?;>
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-08, 9:10 30
Nie wiem czy właśnie się nie wysypała jedna z Teorii Wyższości Braci Motocyklowej Nad Puszkarzami. Bo na ile się orientuję, to głosi ona, że w przeciwieństwie do samochodziarzy - motocykliści zawsze zatrzymują się na widok brata w potrzebie. A tu jeb.

Wiem, wiem: na pewno ci co się zatrzymali byli zapuszkowanymi motocyklistami, a ten co śmignął obok brata w potrzebie po prostu widział, że pomoc jest już udzielana. Sam bym tak argumentował, gdyby ktoś próbował obrazić moje uczucia religijne.
Zgłoś
niejakub 2013-01-08, 10:28 1
Cytat:

ale wystarczyłby jakiś prosiak (skoro to w Niemczech)

Mówią po szwedzku, jednak niewiele lepiej tam ze zwierzyną niż w Niemczech
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-08, 12:26 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
J0HNY 2013-01-08, 12:43 1
dobrze ze miał kombinezon, strach pomyśleć jak by skończył na koszulce i spodenkach
Zgłoś
zyzyryxy 2013-01-08, 13:07 1
szkoda że nie hard, byłyby dwie nerki na rynku więcej
Zgłoś
pumba 2013-01-09, 19:22 69
Ładnie się zachował gość co wyszedł z samochodu. Większość by pojechała dalej i jeszcze się cieszyła, że dawca glebe zaliczył.
Zgłoś
kwiatusheck 2013-01-09, 19:24 10
Ludzie, czy ktos z was w ogole wie co sie stalo? Chlopak wpadl w shimmy, kolo postawil pare sekund wczesniej, ale to nie ma nic do gadania. Nie mial amortyzatora skretu, i takie rzeczy sie niestety dzieja.
Zgłoś
malvo 2013-01-09, 19:26 1
Organki już się grzeją, cieszę się
Zgłoś
SooT 2013-01-09, 19:29
Zgłoś
robson321 2013-01-09, 19:30 8
Zgłoś
pkh 2013-01-09, 19:34 1
3:25 gościu w różowym sweterku...
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-09, 19:37 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem