should we stop ?
No, fuck that guy.
Nie ma to jak wyciągnąć pomocną dłoń
No, fuck that guy.
Nie ma to jak wyciągnąć pomocną dłoń

amerykańce to potrafią na prostej drodze wypaść nawet jeżdżącym komputerem jakim jest nissan gtr
podpis użytkownika
Htysz!
niezłe p🤬lnięcie ma zarówno Nissan jaki i ten w którym jest kamera :d
Myślałem, że ten nagrywający jedzie GTR'em, bo też niezłego kopa miał

Stupid fucking retard, a sam pop🤬la i łamie przepisy pewnie :p

@inf3kkted
komputer nic nie da jak wylądował na skręconych kołach. W życiu jest "trochę" bardziej zaawansowana fizyka niż w NFS...
komputer nic nie da jak wylądował na skręconych kołach. W życiu jest "trochę" bardziej zaawansowana fizyka niż w NFS...
Wogle mi nie szkoda tego szrota. Kupil nissana w cenie nissana a serwis i naprawa w cenie ferrari albo drozej. Tanio kupil jeszcze taniej sprzeda i duuuzo drozej naprawi choć moze to juz nie ma co naprawiac bo bardziej sie oplaca na czesci albo na żyletki na sztuki

@kucma19 GT-R to takie japońskie Ferrari analfabeto, tylko 4 osobowe i o normalnym prześwicie i zawieszeniu, a nie leżące na asfalcie. Tym samochodem można jeździć sobie codziennie, a Ferrari? LOL
"Wogle"??? STARA CIĘ NIE NAUCZYŁA PISAĆ? A MOŻE SAMA NIE UMIE?
Y0SH napisał/a:
@kucma19 GT-R to takie japońskie Ferrari analfabeto, tylko 4 osobowe i o normalnym prześwicie i zawieszeniu, a nie leżące na asfalcie. Tym samochodem można jeździć sobie codziennie, a Ferrari? LOL
O czym ty piszesz? chcesz sie dowartosciowac piszac bzdury i obrazajac mnie? juz ci lepiej?
Czy ja gdziekolwiek napisalem ze ferrari jest lepsze? albo ktoro jest ilu osobowe? ty mi o przeswitach o zawieszeniu a ja tylko o kosztach ekspoatacji i cenie naprawy. Jak tak obrazilem twoj kochany samochod to wczesniej sie zorientow, dowiedz a nie bedziesz mi o mojej starej pisal niewiadomo po co i o co ci chodzi