👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jakie to słodkie, jak szybko ten w niebieskiej bluzie podbiegł do niego żeby go przytulić.
Pewnie dlatego filmik obcięty, bo dalej to już dzikie seksy i dziki w sosnach były.
Pewnie dlatego filmik obcięty, bo dalej to już dzikie seksy i dziki w sosnach były.
Cardioceras napisał/a:
masz wyobraźnie chłopczeJakie to słodkie, jak szybko ten w niebieskiej bluzie podbiegł do niego żeby go przytulić.
nie chce nic mowic... ale masz smiech jak swinia kaszel i glos jakby cie koledzy w krtan kochali
Cytat:
Jakie to słodkie, jak szybko ten w niebieskiej bluzie podbiegł do niego żeby go przytulić.
Jednym słowem - homogangbang.

Dziwne, że jak coś idzie nie tak, to podpis zawsze mówi "Kolega się popisał" itp. Zastanawiające.

A wystarczyło odpowiednio środek ciężkości przenieść i nad przednim kołem zapanować...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie