Fajnych masz kolegów....z resztą,ja też miałbym bekę haha
Jakie to słodkie, jak szybko ten w niebieskiej bluzie podbiegł do niego żeby go przytulić.
Pewnie dlatego filmik obcięty, bo dalej to już dzikie seksy i dziki w sosnach były.
Pewnie dlatego filmik obcięty, bo dalej to już dzikie seksy i dziki w sosnach były.
Cardioceras napisał/a:
masz wyobraźnie chłopczeJakie to słodkie, jak szybko ten w niebieskiej bluzie podbiegł do niego żeby go przytulić.
podpis użytkownika
Musicie uruść żeby to zrozumieć
nie chce nic mowic... ale masz smiech jak swinia kaszel i glos jakby cie koledzy w krtan kochali
podpis użytkownika
asg2fewCytat:
Jakie to słodkie, jak szybko ten w niebieskiej bluzie podbiegł do niego żeby go przytulić.
Jednym słowem - homogangbang.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

Ja p🤬le, ludzie, na pasjonatów nie wyglądacie, zreszta w dupie to mam czy wasza pasja tak jak np. moja jest fr czy moze walenie konia przy shemale, ale k🤬a, KASK SIE ZAKLADA, bo jak potem rozwalisz se banke to z moich podatkow beda cie naprawiac..
Dziwne, że jak coś idzie nie tak, to podpis zawsze mówi "Kolega się popisał" itp. Zastanawiające.
podpis użytkownika
Moderatorzy! Nadgorliwość gorsza od faszyzmu. Przywrócić stary regulamin!

FRONT-FLIP
no k🤬a no nie!
bo "SALTO" to już k🤬a za trudne słowo
no k🤬a no nie!
bo "SALTO" to już k🤬a za trudne słowo
Wyk🤬ił soczyście to jak nie wyszło? Materiał na sadola jak złoto, piwko leci
A wystarczyło odpowiednio środek ciężkości przenieść i nad przednim kołem zapanować...
podpis użytkownika
Nie lubię hejterów. I trolli.

O kuuuurwaaaa ooooooohhooooook🤬aaaaaaaaaoooooohoohoooooooohohoooo!