Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Nieudany protest
phrontch • 2019-09-29, 11:05
Protestujący ułożyli barykadę z rowerów. Na ich nieszczęście kierowca autobusu musiał nadrobić spóźnienie

podpis użytkownika

Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
Zgłoś
McQurwa 2019-09-29, 11:42 7
Te rowerki, które są rozrzucone po ulicy przypominają mi kodowców, a autobus władzę PiS

podpis użytkownika

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
Budrys2000 2019-09-29, 11:51 6
Kierowca autobusu zawsze na propsie
Zgłoś
silwerbalk 2019-09-29, 12:33 68
On p🤬li protesty bo wozi ludzi do pracy w dzień w dzień... Protestują zazwyczaj ci co c🤬ja dali od siebie i mają bardzo dużo czasu.... Gardzę każdymi protestami ekologów i innych socjalistów co mi chcą mówić jak mam żyć co tolerować a co nie co mam wp🤬lać....
Zgłoś
Dzisiaj 2019-09-29, 12:50
C🤬j nie protest. Wydaje mi sie, ze to zwykle zjeby, ktorzy wrzucili przypadkowe rowery na ulice, zeby bylo smiesznie...
Zgłoś
Svenlee 2019-09-29, 13:33 1
Czyżby wyciek paliwa?
Zgłoś
Lizodup 2019-09-29, 13:57
sie bedzie debil z ałtobusa tłumaczył za wszystkie szkody!!!!
Zgłoś
F................r 2019-09-29, 14:26 1
Coś pięknego
Zgłoś
panta_rhei 2019-09-29, 15:09
Dzisiaj napisał/a:

C🤬j nie protest. Wydaje mi sie, ze to zwykle zjeby, ktorzy wrzucili przypadkowe rowery na ulice, zeby bylo smiesznie...

Cel został osiągniety. Mnie to rozbawiło.
Zgłoś
A................s 2019-09-30, 0:57 1
Lizodup napisał/a:

sie bedzie debil z ałtobusa tłumaczył za wszystkie szkody!!!!

Tylko debil może napisać "ałtobusa"...
Zgłoś
syulung 2019-09-30, 1:14 2
silwerbalk napisał/a:

On p🤬li protesty bo wozi ludzi do pracy w dzień w dzień... Protestują zazwyczaj ci co c🤬ja dali od siebie i mają bardzo dużo czasu.... Gardzę każdymi protestami ekologów i innych socjalistów co mi chcą mówić jak mam żyć co tolerować a co nie co mam wp🤬lać....

bo to śmieci skrwesyny darmozjady są!!!
Zgłoś
qmaverickq 2019-10-23, 23:42
silwerbalk napisał/a:

pl.wikipedia.org/wiki/Kategoria:Protesty_w_Polsce_Ludowej

coś gdzięs w tej łepetynie ci to mówi?
Zgłoś