👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

A po czwarte + dla kamerzysty, że sfilmował całą akcję, a nie swoje stopy.

A po piąte: yyy nie wiem co napisać więc napiszę że miał koła

Co to za auto? Toyota Hilux? Rok temu (z kawałkiem) widziałem jak jakiś geniusz zakopał się nissanem navarą w śniegu na jakimś polu. Chyba wjechał tam żeby sprawdzić samochód - no to sprawdził i pewnie więcej nie wjedzie. Ludzie sobie kupują SUVa i myślą że mają terenówkę

up:
to chyba navara. w kazdym razie zgadzam sie ze kolejny debil kupil sobie takie auto i mysli ze ma terenowy samochod.
znajomemu nie chcieli wymienic na gwarancji łożyska wału ponieważ uznali że było zapiaszczone czyli używał navare w terenie - niezgodnie z przeznaczeniem.
to chyba navara. w kazdym razie zgadzam sie ze kolejny debil kupil sobie takie auto i mysli ze ma terenowy samochod.
znajomemu nie chcieli wymienic na gwarancji łożyska wału ponieważ uznali że było zapiaszczone czyli używał navare w terenie - niezgodnie z przeznaczeniem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie