Mężczyzna został aresztowany po tym, jak w czwartek próbował zastrzelić Cristinę Fernández de Kirchner, wiceprezydent Argentyny i byłą prezydent Argentyny, przed jej domem w Buenos Aires.
Oficjalna agencja prasowa Argentyny, Télam, zidentyfikowała mężczyznę jako 35-letniego obywatela Brazylii, Fernando Andre Sabaga Montiela.
Argentyńskie Ministerstwo Bezpieczeństwa potwierdziło, że broń użyta w incydencie była bronią palną .380 z amunicją w magazynku.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale ładnie ktoś zaareagowal kobita nawet się nie kapła co się wydarzyło tam i że gość chciał ją zaj🤬
konto usunięte
2022-09-02, 20:57
zj🤬 to... a zapowiadało się nieźle...
Szkoda że jej nie odj🤬i, za korupcję powinna być jedna kara.
Gdyby to wypaliło byłby piękny rozbryzg
Tak spontaniczne, jak SUV na dziecku w Chinach.
ja p🤬le, kobita wygrała drugie życie...
Rydwanek napisał/a:
Gdyby to wypaliło byłby piękny rozbryzg
Jaki rozbryzg? haha chłopie .380 to 9x17
Widziałeś kiedyś broń dla kobiet? taki mały mniejszy od makarova który jest 9x18.
Musiałby w oko zaj🤬 by zabić.
B420
2022-09-03, 2:27
saintv napisał/a:
Jaki rozbryzg? haha chłopie .380 to 9x17
Widziałeś kiedyś broń dla kobiet? taki mały mniejszy od makarova który jest 9x18.
Musiałby w oko zaj🤬 by zabić.
Co ty p🤬lisz, weź nagraj materiał własny jak przykładasz taki do skroni i pociagasz za spust, potem obgadamy twoje argumenty xD
B420 napisał/a:
Co ty p🤬lisz, weź nagraj materiał własny jak przykładasz taki do skroni i pociagasz za spust, potem obgadamy twoje argumenty xD
151 k.k. przestępstwa wspomaganego samobójstwa polegającego na doprowadzeniu człowieka do targnięcia się na własne życie poprzez namowę lub udzielenie mu pomocy.
W polszy powinno być podobnie.. dosyć pajacowania polityków dać jeden przykład a reszta będzie miała w tyle głowy co może ich spotkać.
Nie chce mi sie szukać ale podobno j🤬a to wyszystko ustawiła żeby z siebie zrobić ofiare. W argetnynskich mediach mieli faila i wypusicili newsa o ataku na nią 6h przed calym zdarzeniem.
Sadek90 napisał/a:
151 k.k. przestępstwa wspomaganego samobójstwa polegającego na doprowadzeniu człowieka do targnięcia się na własne życie poprzez namowę lub udzielenie mu pomocy.
Daj idiocie gadać, ani nic do dyskusji nie wnosi a tylko się pogrąża.
Kirchner. Ojciec pewnie Argentyńczyk z dziada pradziada.