W tym samym miejscu kilka dni temu pięć osób zostało dźgniętych przez nożownika.Plac Dam, Amsterdam.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:15
W tym samym miejscu kilka dni temu pięć osób zostało dźgniętych przez nożownika.Plac Dam, Amsterdam.
Program ich współżycia z innymi kulturami został tak ubogacony, że nudów nie mają. Wcale mi ich nie żal, a nawet dobrze tak arogantom.
Twoja Stara @GeorgeHarvey1 przeprowadzała zamach bombowy... Na wideo z kolei widać:
Amsterdam - Policja aresztowała kierowcę płonącego samochodu na placu Dam. Dotyczy to 50-letniego mężczyzny posiadającego obywatelstwo holenderskie, który mieszka w Holandii Północnej. Samochód spłonął na placu Dam w Amsterdamie w pobliżu Pomnika Narodowego. Policja ma poważne podejrzenia, że motywem podejrzanego, który został ciężko ranny w szpitalu, było samobójstwo.
Inna perspektywa:
Amsterdam - Policja aresztowała kierowcę płonącego samochodu na placu Dam. Dotyczy to 50-letniego mężczyzny posiadającego obywatelstwo holenderskie, który mieszka w Holandii Północnej. Samochód spłonął na placu Dam w Amsterdamie w pobliżu Pomnika Narodowego. Policja ma poważne podejrzenia, że motywem podejrzanego, który został ciężko ranny w szpitalu, było samobójstwo.
Inna perspektywa:
Love_is_Love napisał/a:
Twoja Stara @ przeprowadzała zamach bombowy... Na wideo z kolei widać:
Inna perspektywa:
newsweek.com/amsterdam-car-explosion-videos-show-man-fire-after-incident-2054794
Także tego... A swoją drogą nie wiedziałem, że nożownik z 27/03 był ukrem z Doniecka, a w zamachu ranna została Polka.
Bestia_z_aquaparku napisał/a:
Co on się tak wałęsa bez celu?
Bo zgłupiał od ognia i szuka Lecha.
GeorgeHarvey1 napisał/a:
Także tego... A swoją drogą nie wiedziałem, że nożownik z 27/03 był ukrem z Doniecka, a w zamachu ranna została Polka.
Widzę że wyedytowałeś już "bombowy" z tytułu
telegraaf.nl/nieuws/1033343604/bestuurder-uitgebrande-auto-dam-is-nede...
Elektryki nie mają nic wspólnego z ochroną środowiska. To auto gasili przez 24h w specjalnym basenie z wodą.
Ja byłem kiedyś zdania że to niedobre jest ,ale powinniśmy być tolerancyjni
Bestia_z_aquaparku napisał/a:
Co on się tak wałęsa bez celu?
Próbuje to rozchodzić
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie