Nieustraszony śmiałek, Scott Hiscoe, skoczył z 4500 stóp i wylądował na siedzeniu poruszającego się motocykla, w spektakularnym wyczynie:
Czytając "w spektakularnym wyczynie" liczyłem na coś co pasuje do tego portalu, a tu rozczarowanie.
nie warto na nic czekać. nie wyj🤬i się. wyczyn jednak całkiem-całkiem
Weź mnie tu przelicz te stopy na metry, bo nie rozumie
Kurła, znowu ten czerwony byk na srebrno-niebieskim tle! Nie majo innych kasków te kaskadery??
Knopek napisał/a:
Weź mnie tu przelicz te stopy na metry, bo nie rozumie
1371.6 m
Gdyby się wyj🤬 na jakimś słupie - to rozumiem...
Nie oglądać, nie udało się!
podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Nie ujmując umiejętności bohaterowi tego filmiku, ale na tym portalu widziałem jak gość ląduje na skuterze wodnym, z tym że był to skok z dużo, dużo większej wysokości.
podpis użytkownika
Szkoda gadać.
niby shit ale sam skaczę dosyć często i taki myk to.... ja p🤬lę dobrego ma skila.
KUur.. jestem juz po kilku (a ze wtorek to nic nie znaczy) pije bo lubie no i fajnie.. heh zapomnialem co ogladalem ale jak zaczaalem pisac to cos bylo tam ok (zom do pisania na mozzila 170% a ile jeb,,,zeby znaczek % zrobic daj cie chu_
Wyczyn to będzie jak zrobi to bez spadochronu.
Zeal
2019-11-20, 6:36
Ja p🤬le jak w GTA V.
Ja zrobi to bez spadochronu to dopiero będzie wyczyn.
4500ft to jakieś 1370m, dosyć mało, zanim otworzył mu się spadochron był już na około 1000m, zakładając że nie miał w ogóle spadku swobodnego, 700m to granica przy której jak coś pójdzie nie tak to masz szansę jeszcze coś podziałać, 300m witasz się z aniołkami, normalnie skacze się z 4500 z tym że metrów. Ale rozumiem że nie chciał tracić czasu na pierdoły.
Lola też tak robi, tylko że ląduje na k🤬sie Ahmeda, skacząc ze zmywaka
podpis użytkownika
"Są tylko dwie rzeczy nieskończone: kosmos i ludzka głupota...
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."