👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up
Krew, flaki? To już nawet na hardzie jest cenzurowane, więc nie wie co chcesz od tego na głównej.
Krew, flaki? To już nawet na hardzie jest cenzurowane, więc nie wie co chcesz od tego na głównej.
lajtowy napisał/a:
@up
To ty chyba na hardzie nie byleś

nitro261 napisał/a:
@up To jest sadistic. Jak się nie podoba to wyjazd!
To jest sadistic, więc nie mam zamiaru oglądać nieudolnie podrobionego gówna, więc wyjazd chamie.

Ning napisał/a:
To ty chyba na hardzie nie byleśA najlepsze jest to że następny temat jest z flakami(animowanymi) a nie są ocenzurowane.
Tyś widział prawdziwego harda. Chyba 2 lub 3 materiały zostały mi usunięte bo były zbyt ostre jak na harda

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie