Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:23
Bukiet75 2024-07-21, 3:10 1
Velture napisał/a:

W środę miałem komisję orzeczniczą bo skończyła mi się niepełnosprawność.
Zostało mi przedłużone NA CZAS OKREŚLONY....
Pytam czemu na czas określony? Przecież nie odrośnie, co się takiego może wydarzyć?
-Wie pan, różnie bywa.

Velture ... ciesz się. Jest nadzieja!
Zgłoś
Andrzejas 2024-07-21, 5:09 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mahlanHlapan 2024-07-21, 5:30 1
Trza bylo nie siedziec tak blisko telewizora jak babcia mowila to bys teraz widzial ten komentarz a nie smietniki ci przeszkadzajo. Skoro nie widac koloruf to znaczy ze nie widac problemu, a jak nie widac to go nie ma, jak promoeniowania albo pana buka. Amen
Zgłoś
Slickki 2024-07-21, 7:43
Po zapachu może pozna***
Zgłoś
CanesVenatici 2024-07-21, 10:13
szacunek dla faceta dla niego ubije każdego
Zgłoś
buer2008 2024-07-21, 12:15
@Velture: spokooojnie, hipotetyzuję tylko.
Zgłoś
zn506 2024-07-21, 12:22
Velture napisał/a:

W środę miałem komisję orzeczniczą bo skończyła mi się niepełnosprawność.
Zostało mi przedłużone NA CZAS OKREŚLONY....
Pytam czemu na czas określony? Przecież nie odrośnie, co się takiego może wydarzyć?
-Wie pan, różnie bywa.

Róznie bywa - bo się zmienią przepisy i człowieka bez nogi można będzie uznać za zdolnego do pracy
Zgłoś
konto usunięte 2024-07-23, 2:25
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
dziadek_ 2024-07-28, 22:16
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem