Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 5 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Timitum 2017-12-07, 17:42 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Dżizas_kurde 2017-12-07, 17:50 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-12-07, 18:28
Winny jest pieszy, czytajcie art. 11 kodeksu drogowego. To, że policja wlepiła mandat to żaden punkt odniesienia, bo poszli po raz milionowy na łatwiznę, zresztą czy policja zna przepisy? Wielokrotnie się przekonałem, że często i z tym mają problemy.
Zgłoś
konto usunięte 2017-12-07, 19:00 1
Zgłoś
Szparas 2017-12-07, 19:09
Zgłoś
ddss 2017-12-07, 19:12
Zgłoś
Noemi1998 2017-12-07, 20:17
Zgłoś
ellsworth 2017-12-07, 20:57 2
Zgłoś
SanicHegehog 2017-12-07, 22:19 6
Zgłoś
Clarx 2017-12-07, 22:21 1
Zgłoś
dabster 2017-12-08, 1:17
To co, rozumiem, że wg niektórych mam w nocy jeździć 20 kmh i zatrzymywać sie za każdym razem jak mija mnie samochód z włączonymi światłami? Jeździć środkiem jezdni aby nie zahaczyć pieszego? W szoku jestem że gostek został uznany winnym i w jeszcze większym że przyjął mandat. Przywykłem do tego że piesi traktują pierwszeństwo jak nieśmiertelność lub myslą że skoro widzą światła nadjezdzającego auta to kierowca też ich doskonale widzi, ale w tym przypadku ona nie miała ani pierwszeństwa ani instynktu samozachowawczego... ameba
Zgłoś
robert357 2017-12-08, 11:29
dabster, wiesz co jest śmieszniejsze? Prawo samo nam pozwala jeździć szybciej w terenie zabudowanym w nocy (od 23 do 5 czy 6stej) gdzie według tych powyżej powinno być (tak zakładam po ich logice) jeszcze większe ograniczenie prędkości w tych godzinach.

Niektórzy to naprawdę uważają, że idiotę trzeba chronić? Jakby ktoś wtargnął przed auto to też wina kierowcy, bo w ogóle jak śmiał się poruszać na drodze? Prawie każdy nowe ubranie ma odblask, a jak nie ma to trudno sobie doszyć albo nawet założyć opaskę? Nawet jeden dupny robi różnicę.
Zgłoś
kkubam 2017-12-08, 11:49
Na nieszczęście frajer przyjął mandat...

To też jedna ze spuścizn po minionym systemie: 80% ludzi zwalnia i ma pełne gacie jak zobaczy samochód pogotowia energetycznego czy innego gazowego z kogutami, o "milicyjnej" suce nie wspominając.

Dla takich betonów "Pan Policjant" to pan i władca, i skoro powiedział, że jest mandat, to jest mandat...
Zgłoś
Tafariel 2017-12-08, 17:27
Zgłoś
DoubleBorger 2017-12-08, 19:19
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem