👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lepsze jest udawanie w nocy, że się przeciąga linę przez ulicę.
Chociaż lepiej zrobić coś prawdziwego i za ostrym zakrętem przewiesić papier toaletowy przez ulicę.
Chociaż lepiej zrobić coś prawdziwego i za ostrym zakrętem przewiesić papier toaletowy przez ulicę.

@up
Jakich żółtek już ci zrobił te buty.
Oni w momencie urodzenia maja zakodowane że mają zrobić 3 rzeczy :
Buty
Piłeczke Ping Pong`ową
i Magnetofon
Jakich żółtek już ci zrobił te buty.
Oni w momencie urodzenia maja zakodowane że mają zrobić 3 rzeczy :
Buty
Piłeczke Ping Pong`ową
i Magnetofon

To samo robilem kiedys z autami na jezdni zatrzymywali sie tempe debile

to jest to ... mamo nudzi mi się w domu
to weź siostrę i idź do centrum udawać że jest linia której nie ma.
to weź siostrę i idź do centrum udawać że jest linia której nie ma.
Ciągną w przeciwne strony, sprytnie ale takie sztuczki nie pomogą im w pakowaniu kart do pudełek :/ .

90 % z nich to kobiety a te 10 % to faceci którzy poszli za babami jak "adam" ten ciul
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie