Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:10
Szalony_Mleczarz 2016-06-01, 10:24
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Zadi_ 2016-06-01, 10:30 15
To akurat nie jest typowy prank, gdzie kogoś sie straszy, czy inne badziewie. Wg mnie takie "pranki" jak na tym filmiku są spoko. Nikomu nie dzieję się krzywda, ludzie komentują, kręcą filmy. Ogólnie panuje sielankowa atmosfera
Zgłoś
MauMauMaurycy 2016-06-01, 10:36
^up

Dupsko wylizałeś ale piwa nie dałeś ;d
Zgłoś
Zadi_ 2016-06-01, 10:42 19
No, sam sobie
Zgłoś
garota 2016-06-01, 11:53
Chyba się starzeję, bo za wprowadzanie niepotrzebnego zamieszanie na drodze powinna być kara.
Zgłoś
Hazio 2016-06-01, 12:07 3
garota napisał/a:

Chyba się starzeję, bo za wprowadzanie niepotrzebnego zamieszanie na drodze powinna być kara.

Starzejesz się, jakiego zamieszania?

W przyszłości zapewne kierowanie pojazdów przez ludzi będzie zabronione, to kierowcy są przyczyną korków i wypadków.

Pokładowa sztuczna inteligencja nie będzie malować ust na światłach i ruszać z kilkusekundowym opóźnieniem, nie będzie pijana.
Zgłoś
kokos_123 2016-06-01, 16:10
garota napisał/a:

ten system działa niezależnie od kierowcy ( jazda autonomiczna ), więc wszystkich kierowców którzy go używają musiałbyś oskarżyć o to.

Ps nie myl jazdy autonomicznej, z systemami zachowania odległości od poprzedniego auta w korku i czytającymi pasy ( to nie to samo )
Zgłoś
konto usunięte 2016-06-01, 18:48
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Zadi_ 2016-06-01, 19:22
@up wyjaśniłem ci kilka komentów wyżej.
Zgłoś
kamil332211 2016-06-01, 19:33
Wie ktos jaki to model samochodu? Wiem ze tesla ale jaki model?
Zgłoś
Tajulek 2016-06-01, 20:28
Zgłoś
konto usunięte 2016-06-01, 21:04 2
kamil332211 napisał/a:

Wie ktos jaki to model samochodu? Wiem ze tesla ale jaki model?

Model S
Zgłoś
MauMauMaurycy 2016-06-01, 21:20 1
Zgłoś
Syn_Milionera 2016-06-01, 23:04
Co tam Tesla bez kierowcy. Już mamy w każdym samochodzie przypięty mikrofon na ewentualny użytek przez jutuberów.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem