📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tuszę iże chyżo waść powinieneś podążyć w kierunku wyjścia nie zapominając obrócić wniwecz niniejsze dzieło twe.
phrontch napisał/a:
Czy to się nadaje na sadola, czy czym prędzej udać się z tym w kierunku kwejka?
raczej na stronę Chojnichłopcy.pl
dziecko, wracaj lepiej do piaskownicy albo na kwejka czy inne gówno dla mentalnie opóźnionych,
@phrontch Koledzy w klasie pewnie podziwiaja
Poza tym, ze gowno, to jeszcze nalezy sie..

Poza tym, ze gowno, to jeszcze nalezy sie..

znowu ten pedał, niepogodzony ze światem i swoją orientacją. jak już zaakceptujesz, że jeseś gejem, to na bank będziesz jednym z tych, co całują się na pokaz w zatłoczonym centrum handlowym.
Teraz już wiem czemu po angielsk „ cock” to tez może znaczyć kogut.
Halman napisał/a:
Jak już o dziwnych stronach gadamy, to załóż konto na thatsthefinger.com i tam się udzielaj.
My tu sobie możemy pisać że to gówniany materiał a i tak znajdzie się 20 gejów klikających piwko i wejdzie to na główną.
No-idea napisał/a:
My tu sobie możemy pisać że to gówniany materiał a i tak znajdzie się 20 gejów klikających piwko i wejdzie to na główną.
20 pedalow i... juz 6 sredniopolsprawnych )
Halman napisał/a:
Ta witryna jest nieosiągalnaSprawdź, czy w adresie chojnichłopcy.pl nie ma błędu.
Fajny jesteś, wiesz? kolego ? ...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie