słodkie jak go karmi. znajomi mają szopa jako zwierzątko domowe i to jest przej🤬a sprawa, budzisz się rano a telefon w misce z wodą, portfel w pralce a piwo w mikrofali, słodkie zwierzaki ale niezłe sk🤬iele, dlatego zostaję przy kotach
Niema to jak Kubota naprawiona szarą taśmą i jeszcze podpisana PRAWA....
podpis użytkownika
Świat jaki znamy odchodzi. Jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości.
I to jest zwierzak, nie wybiera i wpieprza co mu się da. Niektórzy koty potrafią szynką wybrzydzać - i to nie taka szynką za 15 pln/kg, tylko taką za 50 pln/kg, j🤬e niewdzięczniki.
Adra napisał/a:
I to jest zwierzak, nie wybiera i wpieprza co mu się da. Niektórzy koty potrafią szynką wybrzydzać - i to nie taka szynką za 15 pln/kg, tylko taką za 50 pln/kg, j🤬e niewdzięczniki.
Mój identycznie ma, wędliny kiełbasy nie tyka a whiskasa to wp🤬la jak szalony. Za to pies odwrotnie, żadnej suchej czy mokrej karmy nie lubi ale zje wszystko to co ja. Ostatnio nawet orzechy włoskie mi zabrał ze stołu.

No i to jest pełna kultura nie to co ci uchodźcy co jeść dostają to im to nie smakuje i tylko z mordą wyskakują "dajcie nam nasze pieniądze".
Wszytkiego ? ! A gdzie LSD , opium , mdma , amfetamina , koks ...
podpis użytkownika

W niektórych karmach są jakieś substancje co uzależniają od konkretnego produktu. I się nie dziwcie, że kot czy pies chce tylko 1 rodzaj karmy.. A piwo leci za Toy Story
staną się świadomi.
podpis użytkownika
Dopóki nie pałączy ich świadomość, nigdy się nie zbuntują; dopóki się nie zbuntują, niestaną się świadomi.
Adra napisał/a:
Niektórzy koty