📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:49
Lares86 napisał/a:
Z jakiego filmu jest ten gif?
podsad napisał/a:
Infiltracja.
Swoją drogą, również zajebistego moim zdaniem. Polecam.
A oscary, to wałek jak skurczysyn. Taka Lawrence zagrała w słabych jak siki węża "Igrzyskach śmieci" i bach, oscar! Gdzie większość filmów z Leosiem jest lepsza od igrzysk. Ż__ostwo go nie lubi i tyle.
I gimby będą srać przez następne dwa tygodnie, że Leo nie dostał Oscara...
DiCaprio nie dostanie oscara. To za kare, za to że grał w filmach takich jak Titanic i Romeo i Julia:P
A tak na poważnie to kiedyś właśnie między innymi za te filmy bardzo go nie lubiłem(też za to jak wyglądał jak był młodszy). Ale teraz uważam go za jednego z najlepszych aktorów, filmografie ma imponującą. Prawie wszystkie filmy w jakich grał są co najmniej bardzo dobre, a znalazło by się nawet kilka wybitnych. A zasługa to między innymi DiCaprio i jego genialnych ról w tych filmach.
A tak na poważnie to kiedyś właśnie między innymi za te filmy bardzo go nie lubiłem(też za to jak wyglądał jak był młodszy). Ale teraz uważam go za jednego z najlepszych aktorów, filmografie ma imponującą. Prawie wszystkie filmy w jakich grał są co najmniej bardzo dobre, a znalazło by się nawet kilka wybitnych. A zasługa to między innymi DiCaprio i jego genialnych ról w tych filmach.
jak ktoś wcześniej napisał, oskary się dostaje za lewackie filmy, a najlepiej, żeby się dwóch pedałów całowało albo dwie lezby wkładały przez pół filmy dildosy w dupsko. Dodatkwo, żeby był wątek religijny.
Świetny aktor i bojownik, ale i tak mu wygarniesz, że nie umie pływać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie