👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:00

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No. To teraz pracodawca zgarnie kasę z ubezpieczenia, albo z majątku sprawcy/sprawców. Brawo ty!
Tam p🤬lenie... budynek zmienia koncepcję/do wyburzenia i nie opłaca się tego szkła nosić, więc to rozpierają.
Nie wierzcie we wszystko co zobaczycie w internetach.
W Chinach za takie cos poszliby do więzienia.
pylaochos napisał/a:
P🤬leni debile, lepiej już było wynieść i sprzedać xD
szyby ciete na wymiar tych gabarytow przeciez sprzedaja sie jak cieple buleczki na ryneczku
ra0mir napisał/a:
Tam p🤬lenie... budynek zmienia koncepcję/do wyburzenia i nie opłaca się tego szkła nosić, więc to rozpierają.
dlatego Tobie też nie wierzę
3-buch napisał/a:
dlatego Tobie też nie wierzę
Sam sobie ostatnio nie wierzę.
Miałem pierdnac a zesralem sie na rzadko.
To musiała być przyjemność większa od przeliczenia forsy za robotę.
ra0mir napisał/a:
Dokładnie tak, duże firmy się nie p🤬lą. Ostatnio sam byłem świadkiem jak dekarze ugięli opierzenia na zły wymiar dla wielkiej hali. Wszystko pojechało na złom zamiast to spróbować wykorzystać na innej budowie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie