No. To teraz pracodawca zgarnie kasę z ubezpieczenia, albo z majątku sprawcy/sprawców. Brawo ty!
Tam p🤬lenie... budynek zmienia koncepcję/do wyburzenia i nie opłaca się tego szkła nosić, więc to rozpierają.
Nie wierzcie we wszystko co zobaczycie w internetach.
W Chinach za takie cos poszliby do więzienia.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
P🤬leni debile, lepiej już było wynieść i sprzedać xD
. Należę do Narodowego Frontu Wyzwolenia Szparagów. Jestem za uwolnieniem krasnali ogrodowych.
Hurshar kashurshar. Hurlong churshar!
podpis użytkownika
Sadistig bafi i óczy
Hurshar kashurshar. Hurlong churshar!
pylaochos napisał/a:
P🤬leni debile, lepiej już było wynieść i sprzedać xD
szyby ciete na wymiar tych gabarytow przeciez sprzedaja sie jak cieple buleczki na ryneczku
ra0mir napisał/a:
Tam p🤬lenie... budynek zmienia koncepcję/do wyburzenia i nie opłaca się tego szkła nosić, więc to rozpierają.
dlatego Tobie też nie wierzę
3-buch napisał/a:
dlatego Tobie też nie wierzę
Sam sobie ostatnio nie wierzę.
Miałem pierdnac a zesralem sie na rzadko.
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
To musiała być przyjemność większa od przeliczenia forsy za robotę.
ra0mir napisał/a:
Dokładnie tak, duże firmy się nie p🤬lą. Ostatnio sam byłem świadkiem jak dekarze ugięli opierzenia na zły wymiar dla wielkiej hali. Wszystko pojechało na złom zamiast to spróbować wykorzystać na innej budowie.