📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Je...y cyrk i nic poza tym .

jesli wydupczyl, to mamy przypadek kazirodztwa, bo to podobno bracia ;]
gdzie z tym gónem tutaj ile ty masz lat żeby sie jarać tym ścierwem a może hametykańskie korzenie masz co jeszcze raz takie gówno tu wstawisz a cię znajdę i cię zjem !

andreez91,
kim ty jestes zeby mi mowic co mam wrzucac a co nie
kim ty jestes zeby mi mowic co mam wrzucac a co nie

Ja tam lubie wrestling. Wiadomo, że to tylko gra. Ale jak np taki mysterio wchodzi na ring to robi taka reź, że masakra
a poza tym spadać z 3 metrów na brzuch też nie jest łatwo (sami spróbujcie)... To są kaskaderzy w pewnym sensie i to nie jest wcale takie łatwe co oni robią.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie