👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gość jest tak nieziemsko przystojny i porażająco charyzmatyczny, że pewnie nawet jego własna prawica mu odmawia

pikpok napisał/a:
ch***wy podryw :/
po co ci w ko*****rzu gwi***ki?

Wkładam telefon w gacie i laska moja......?
.....chyba coś przespałem.
.....chyba coś przespałem.

wszystko będzie mu szło zajebiście do pierwszego kopa na torbę

@up
gość ma akcent jakby próbował wydłubać resztki sniadania ze szczelin miedzy zębami
gość ma akcent jakby próbował wydłubać resztki sniadania ze szczelin miedzy zębami

A ja go uwielbiam, OGFurious, jest czarny i dlatego tak mówi, jakbyście ślepi byli
Nie bierzcie tego tak na poważnie, bo sobie jaja robi nawiązując do podręcznikowej techniki podrywu.
Genialnym filmikiem z nim jest "This Is So Hot! Real or Fake?", a w jakimś innym wyrwał nawet jakąś piosenkarkę czy coś.

Nie bierzcie tego tak na poważnie, bo sobie jaja robi nawiązując do podręcznikowej techniki podrywu.
Genialnym filmikiem z nim jest "This Is So Hot! Real or Fake?", a w jakimś innym wyrwał nawet jakąś piosenkarkę czy coś.

Nap Limak napisał/a:
po co ci w ko*****rzu gwi***ki?![]()
Ktoś tu nie czytał regulaminu.
"4.5. Serwis Sadistic.pl nie uznaje cenzury i tematów tabu. Jednak komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta."

Ok czaje hejterów. Ale drodzy hejterzy:
Jakie są wasze sposoby podrywania do dziewczyn ?
Porównamy wasze i jego
Jakie są wasze sposoby podrywania do dziewczyn ?

Porównamy wasze i jego

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie