Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Prawda jest taka: Kto na prawdę czuje się i chce być Polakiem, powinien (...)
SŁAWA, Bracia Słowianie!!!
Naprawdę uważasz, że takie tezy powinien formułować ktoś, kto nie potrafi nawet poprawnie napisać zdania w ojczystym języku?

Prawda jest taka: Kto na prawdę czuje się i chce być Polakiem, powinien przez szacunek do swoich przodków (tych prawdziwych) odrzucić chrześcijaństwo, które jest jedną z trzech wielkich semickich religii księgi (obok islamu i judaizmu), przepełnionych brutalnością i oblanych krwią niewinnych ludzi!!! Chrześcijaństwo to jahwistyczna religia, którą przywleczono tu z rejonu Morza Martwego i siłą zaszczepiono w rdzennych mieszkańców Europy! W Polsce było nieco inaczej, bo pojawił się nieświadomy swojej tożsamości zdrajca, zwany MIESZKO I, który dla dupeczki i świętego spokoju, ot tak zrezygnował ze spuścizny swoich przodków, Słowian!!! Żałosny człek, który tylko dlatego jest wychwalany w książkach historycznych, ponieważ zadbali o to średniowieczni biskupi i kronikarze!!!
To czcij światowida idioto, módl się do strumyków i składaj ofiary w gajach...

Prawda jest taka: Kto na prawdę czuje się i chce być Polakiem, powinien przez szacunek do swoich przodków (tych prawdziwych) odrzucić chrześcijaństwo, które jest jedną z trzech wielkich semickich religii księgi (obok islamu i judaizmu), przepełnionych brutalnością i oblanych krwią niewinnych ludzi!!! Chrześcijaństwo to jahwistyczna religia, którą przywleczono tu z rejonu Morza Martwego i siłą zaszczepiono w rdzennych mieszkańców Europy! W Polsce było nieco inaczej, bo pojawił się nieświadomy swojej tożsamości zdrajca, zwany MIESZKO I, który dla dupeczki i świętego spokoju, ot tak zrezygnował ze spuścizny swoich przodków, Słowian!!! Żałosny człek, który tylko dlatego jest wychwalany w książkach historycznych, ponieważ zadbali o to średniowieczni biskupi i kronikarze!!!
specjalnie się zalogowałem żeby ci dać piwko. Sława !
@up
jesteś idiotą bo popieram go w 100 % a w tylu samu jestem skrajnym prawicowcem

Prawda jest taka, że wcześniej były plemiona słowiańskie. Polska powstała w raz z chrztem w 966 roku i zaczęła zwalczać niepodporządkowujące się się słabe pogańskie plemiona. Także wybacz, ale jesteś mniejszością etniczno-religijną.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie