👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Prawda jest taka: Kto na prawdę czuje się i chce być Polakiem, powinien przez szacunek do swoich przodków (tych prawdziwych) odrzucić chrześcijaństwo, które jest jedną z trzech wielkich semickich religii księgi (obok islamu i judaizmu), przepełnionych brutalnością i oblanych krwią niewinnych ludzi!!! Chrześcijaństwo to jahwistyczna religia, którą przywleczono tu z rejonu Morza Martwego i siłą zaszczepiono w rdzennych mieszkańców Europy! W Polsce było nieco inaczej, bo pojawił się nieświadomy swojej tożsamości zdrajca, zwany MIESZKO I, który dla dupeczki i świętego spokoju, ot tak zrezygnował ze spuścizny swoich przodków, Słowian!!! Żałosny człek, który tylko dlatego jest wychwalany w książkach historycznych, ponieważ zadbali o to średniowieczni biskupi i kronikarze!!!
SŁAWA, Bracia Słowianie!!!

a co Bóg im rąk i nóg nie dał? Zakładając, że istnieje dał im wolną wolę i szereg możliwości.
To, że śmierdzą nie oznacza, że mogą pójść do pracy. Leniwi są sami z siebie a nie tacy zostali stworzeni. Dali by własnym dzieciom jeść, zadbali o wykształcenie a następne pokolenie może dźwignęło by się od dna? Prościej jednak spędzić kilku ulepionych gównem najchudszych w wiosce, co by smutne oczy do kamery robiły, to może parę dolarów fotograf da na jakąś murzyńską wódkę.
To, że śmierdzą nie oznacza, że mogą pójść do pracy. Leniwi są sami z siebie a nie tacy zostali stworzeni. Dali by własnym dzieciom jeść, zadbali o wykształcenie a następne pokolenie może dźwignęło by się od dna? Prościej jednak spędzić kilku ulepionych gównem najchudszych w wiosce, co by smutne oczy do kamery robiły, to może parę dolarów fotograf da na jakąś murzyńską wódkę.

Bóg: A dzisiaj Afryko pokocham WAS BARDZIEJ, niż kogo innego na świecie.
Już zaczyna się spina między dwiema partiami, muwahahaha.
Już zaczyna się spina między dwiema partiami, muwahahaha.
Wasz Bóg bez imienia ma plany tylko wobec ludzi, zwierząt one nie dotyczą.

kim jesteś? Katolikiem? I don't think so:)
Może jak wielu jesteś wychowany w obrządku, chodzisz do kościoła dawać hajs na darmozjadów, ale nie czyni cię katolikiem:)
hahaha
Może jak wielu jesteś wychowany w obrządku, chodzisz do kościoła dawać hajs na darmozjadów, ale nie czyni cię katolikiem:)
hahaha

proste ludzie w afryce zyli od tysiecy lat i jakos dawali rade tak naprawde biali ludzie nauczyli ze nic nie bd musieli robic i tak bd dostawac "pomoc humanitarna"...

queke3arena napisał/a:
(...)
"Sława" używano raczej na Rusi. U nas było swojskie "Chwała".
Ale czego wymagać od pozera.

"A kto chce pracować i nie może znaleźć roboty też niech nie żre, bo i za co" (Mój mózg 666).
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie