Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Juzwa 2020-06-17, 12:44 1
To jest właśnie wpisane w życiorys motociula. Mam prawo rozdupcyć ci auto i co mi k🤬a zrobisz? A to AAAAAAAAAAAAA to jakże typowe dla kolejnej p🤬deczki.

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2020-06-17, 14:28 3
Znak to zapewne kacapska droga jednokierunkowa, więc kierowca jednośladu miał pełne prawo skarcić głupiego puszkarza.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
joeblacktwo 2020-06-17, 15:09 9
DuchCzempa napisał/a:

Znak to zapewne kacapska droga jednokierunkowa, więc kierowca jednośladu miał pełne prawo skarcić głupiego puszkarza.

No to mu k🤬a wyjaśnił

podpis użytkownika

otyli żyją krócej
Zgłoś
Eurek 2020-06-17, 17:14 6
DuchCzempa napisał/a:

Jak ja kocham takich idiotów, którzy wypowiadają swoje "opinie" niepoparte żadną wiedzą, bez was świat byłby nudny/lepszy. Ten znak to nakaz jazdy prosto (jeżeli nie masz prawka, to wytłumaczę: nakazuje on jechać prosto w OBU KIERUNKACH i zakazuje skręcania, w tym poza drogę i zawracania, do skrzyżowania postępującego za tym znakiem). Jedyny kto pobija twoją głupotę, debilizm i brak jakiejkolwiek chęci bycia normalnym człowiekiem, a nie amebą umysłową, to "kierowca" (tfu!) tego dwukółka.

commons.wikimedia.org/wiki/File:4.1.1_Russian_road_sign.svg
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2020-06-17, 17:29 2
Eurek napisał/a:

Jak ja kocham takich idiotów, którzy wypowiadają swoje "opinie" niepoparte żadną wiedzą, bez was świat byłby nudny/lepszy. Ten znak to nakaz jazdy prosto (jeżeli nie masz prawka, to wytłumaczę: nakazuje on jechać prosto w OBU KIERUNKACH i zakazuje skręcania, w tym poza drogę i zawracania, do skrzyżowania postępującego za tym znakiem). Jedyny kto pobija twoją głupotę, debilizm i brak jakiejkolwiek chęci bycia normalnym człowiekiem, a nie amebą umysłową, to "kierowca" (tfu!) tego dwukółka.

Ciekawe kiedy do Ciebie dotrze, jak bardzo się zbłaźniłeś (pewnie nieprędko)

podpis użytkownika

Zgłoś
jessjess 2020-06-17, 18:31 1
Może i debil, ale jaki odważny
Zgłoś
kamuha 2020-06-17, 18:52 3
DuchCzempa napisał/a:

Ciekawe kiedy do Ciebie dotrze, jak bardzo się zbłaźniłeś (pewnie nieprędko)

Zakładałem że nie można byc na tyle tępym aby nie odróżnic kola od kwadratu, Mylilem się.
Zgłoś
SensatioN 2020-06-17, 19:08 1
Oczy p🤬dą zarośnięte.
Zgłoś
MajsterCF 2020-06-17, 19:22
Sam jeżdżę motocyklem, ale to jest k🤬a debil...
Zgłoś
Konto usunięte 2020-06-17, 20:11
Ja jeżdżę simsonem ale na na wyp🤬dowie po którym jeżdżę nie ma znaków
Zgłoś
Stonka 2020-06-17, 20:25
MajsterCF napisał/a:

Sam jeżdżę motocyklem, ale to jest k🤬a debil...

Był, hue hue, był.
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2020-06-17, 21:37 1
kamuha napisał/a:

Zakładałem że nie można byc na tyle tępym aby nie odróżnic kola od kwadratu, Mylilem się.

No, widzę, że Twój przypadek jest znacznie poważniejszy. Nazwać Cię mistrzem intelektu, to tak jakby nic nie napisać, chociaż powinienem to chyba wziąć w cudzysłów, bo możesz to opacznie odebrać

podpis użytkownika

Zgłoś
JarQQ 2020-06-17, 23:21
Drugiej okazji już nie mógł przepuścić
Zgłoś
źgój 2020-06-17, 23:24
Zagapił się na kursor
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie