Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
diacon 2024-12-07, 21:43
Pierdu smierdu!! Ale też tak się kiedyś wyj🤬em, j🤬a kostka u nogi, to było dosłownie domino nieszczęść, pecha i totalne beka dla publiczności która miała ze mnie ubaw. Mało tego, to było na schodach a ręce miałem w ciasnych kieszeniach spodni i nie mogłem rąk w te milisekundy lotu na czas wyciągnąć, to był dramat, dosłownie leciałem jak inwalida pozbawiony rąk!! Następnego dnia koledzy na dzielnicy pytali się mnie kto mi tak wp🤬lił No tak tak, cała morda sina!!
Zgłoś
majeńka 2024-12-07, 21:56
Gościówa nieuważna, ale tam faktycznie trochę ciężko zauważyć że jest stopień.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
janusz_biznesu 2024-12-07, 22:07
edek_kotek napisał/a:

Jak się kiedyś tak wyj🤬am to mnie trzech kierowców wyr🤬ało

Czyli ten filmik nie jest zły, skoro przywołuje takie fantastyczne wspomnienia...
Ale, że tylko trzech? To nie mogło być w centrum dużego miasta w zwykły dzień.Pewnie na wiosce w niedzielę, w porze obiadowej hehe
Zgłoś
vladok 2024-12-07, 23:42
flejtuch napisał/a:

K🤬a moja stara identycznie kiedyś zrobiła.. tylko, że potem 3 lekarzy nie widziało nic w tej kostce, że wszystko prawidłowo jest. A starą tak nap🤬lała, że szpilek nie była w stanie założyć. Potem była fizjoterapia i też c🤬ja dała. Finalnie pomogła znachorka z Lubelszczyzny. Nie potrzebowała zdjęcia rentgena tylko łapami w 2 sekundy dotykając wykryła że zwichnięcie jest z przemieszczeniem tylko że to już tak obrośnięte błoną i nie ma szans teraz tego zrobić. Kazała pojechać do masarni i kupić świeże sadło świńskie i obłożyć tak 2 dni.. potem faktycznie na lajcie poskładała girę. Ból już nie wrócił. Ale to sadło tak nap🤬lało, że każdy rzygał kto się do niej zbliżył.. finalnie przez te 2 dni spała w garażu XD Stara nie była w stanie tam zasnąć bo psy się dobijały do garażu bo im pachniało. Cyrk XD

Dobra, dawaj namiar na znachorkę, tzn. poproszę😜
Zgłoś
drukarka666 2024-12-07, 23:45
htp napisał/a:

Trzeba było od razy na trzy zdrowaśki do pieca.

Tylko, że klepać zdrowaśki musi chasydzki rabin w połowie czasu, jaki upływa między wschodem a zachodem słońca.

podpis użytkownika

In memory of power and in power of memory-Trinity Shot
Zgłoś
htp 2024-12-08, 1:47
drukarka666 napisał/a:

Tylko, że klepać zdrowaśki musi chasydzki rabin w połowie czasu, jaki upływa między wschodem a zachodem słońca.

Prus o tym nic nie pisał.
Zgłoś
flejtuch 2024-12-08, 11:20 1
vladok napisał/a:

Dobra, dawaj namiar na znachorkę, tzn. poproszę😜

Wpisz w google: serwinka, miejscowość tarło, 21-104 niedźwiada. Bez problemu znajdziesz.
Zgłoś
Jokerd 2024-12-09, 0:22
flejtuch napisał/a:

K🤬a moja stara identycznie kiedyś zrobiła.. tylko, że potem 3 lekarzy nie widziało nic w tej kostce, że wszystko prawidłowo jest. A starą tak nap🤬lała, że szpilek nie była w stanie założyć. Potem była fizjoterapia i też c🤬ja dała. Finalnie pomogła znachorka z Lubelszczyzny. Nie potrzebowała zdjęcia rentgena tylko łapami w 2 sekundy dotykając wykryła że zwichnięcie jest z przemieszczeniem tylko że to już tak obrośnięte błoną i nie ma szans teraz tego zrobić. Kazała pojechać do masarni i kupić świeże sadło świńskie i obłożyć tak 2 dni.. potem faktycznie na lajcie poskładała girę. Ból już nie wrócił. Ale to sadło tak nap🤬lało, że każdy rzygał kto się do niej zbliżył.. finalnie przez te 2 dni spała w garażu XD Stara nie była w stanie tam zasnąć bo psy się dobijały do garażu bo im pachniało. Cyrk XD

Zwichniecie z zasady jest z przemieszczeniem, trepie.
Zgłoś