👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
CiapkoSR2 napisał/a:
Pic na wodę, fotomontaż!
Fotomontaż – obraz fotograficzny otrzymany przez sfotografowanie kompozycji utworzonej z wykorzystaniem odbitek fotograficznych, ilustracji, wydruków, innych obrazów itp., a także różnych przedmiotów. Stosowany m.in. jako plakat, ilustracja prasowa, itp. a nawet jako samodzielne dzieło sztuki.
Fotomontaże dotyczą zarówno fotografii cyfrowej, jak i tradycyjnej. Obecnie najczęściej, z racji na łatwość obsługi i szeroki wachlarz możliwości programów do obróbki grafiki rastrowej, do przygotowywania fotomontaży wykorzystuje się komputery.
@topic

niedość, że fake to jeszcze strasznie słaby.. dziwie się że to tutaj ktokolwiek wrzucił...

hmm evan longoria, gdzieś słyszałem te nazwisko.
poza tym śmierdzi fejkiem. bardzo.
poza tym śmierdzi fejkiem. bardzo.
Evan Longoria rządzi
Nie no nawet jakby był to fejkuś to gość i tak ma refleks bo piłka na sznurku nie była a leciała prosto na nich.
Nie ważne jak ją zobaczył czy usłyszał, ważne, że złapał a to że złapał to nie był fake, najwyżej sytuacja mogłabyć fejkiem
I te nazwisko tak troszkę fejkiem zajeżdża

Nie no nawet jakby był to fejkuś to gość i tak ma refleks bo piłka na sznurku nie była a leciała prosto na nich.
Nie ważne jak ją zobaczył czy usłyszał, ważne, że złapał a to że złapał to nie był fake, najwyżej sytuacja mogłabyć fejkiem

I te nazwisko tak troszkę fejkiem zajeżdża

Już któryś taki film z gwiazdami sportu ze stanów który jest tak bezczelnie zfejkowany. Dzisiejsza technika pozwoliłaby tam postawić ostatnią ciotę i efekt byłby taki sam.

ludzie ogarnijcie sie, jak mozna pylic PALKARZA z MIOTACZEM!
I to nie jest zaden fake -_-
I to nie jest zaden fake -_-
szkoda,że złapał bo gdyby mu się nie udało to czarna by chrupaków już nie odnalazła-hehe
podpis użytkownika
Gasior, pomarańczowa małpa (vel ratownik medyczny). Mam 164,5% zaufania społecznego w Polsce i mam w dupie Twoje zdanie.
Ojej, ojej, może fake, może nie.
Grunt, że nieźle to wygląda.
Masz u mnie piwko.
Grunt, że nieźle to wygląda.
Masz u mnie piwko.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie