👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

mildyner napisał/a:
@up w obiektywie odbicie zobaczył. A tak serio, myślę, że to fejk, taki popis przed kamerami :/
A tak w ogóle: nazywać się Evan Longoria.
Jak ktoś nie wie, o co chodzi, to niech sobie wpisze "Evan Longoria" w google i kliknie "Czy chodziło Ci o"
Też myslalem ze chodzi o Eve Longorie

fejk, fejk SREJK!
Ludzie uwierzcie w ludzkie umiejetnosci, a nie tylko siedzicie przed komputerem i wszystko to FEJK, twoje istnienie to fejk...
Ludzie uwierzcie w ludzkie umiejetnosci, a nie tylko siedzicie przed komputerem i wszystko to FEJK, twoje istnienie to fejk...

Fake jak CH$%. Ja tak nie zrobie wiec jak niby mu sie udalo?!

lesiot napisał/a:
Ej mózgi... miotacz to ten co rzuca piłkę, a tą piłkę tak posłał pałkarz.
Ej mózgu, pisze się "tę piłkę" a nie "tą piłkę".

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie