Putin namieszał, a cały świat szuka zaginionego przed 10 dniami samolotu Boeing 777 Malaysia Airlines...

Sapphiron napisał/a:
Czy ja wiemszkoda że fejk...

ja jebie, swiat jest taki piekny a ja siedze przed kompem zamiast r🤬ac tokijki w kakę

TheSkorpioniks, fejk, pochodzi z programu na Discovery (nazwy nie pamiętam), który to pokazywał możliwe scenariusze apokalipsy, a to jest bodajże wersja z czarną dziurą wywołaną przez nieudany eksperyment w CERN
W sumie fajny program bo główny bohater miał taki dzień świstaka i kiedy wstawał, każdego dnia następowała inna apokalipsa - czarna dziura, wojna, zaraza, asteroida, robokalipsa

W sumie fajny program bo główny bohater miał taki dzień świstaka i kiedy wstawał, każdego dnia następowała inna apokalipsa - czarna dziura, wojna, zaraza, asteroida, robokalipsa

przypomina mi to scenę z niemieckiego filmu katastroficznego
k🤬a "Tornado nad Berlinem"
k🤬a "Tornado nad Berlinem"

To mini samolot z kamerką, który wleciał komuś do dupy podczas pierdzenia. C🤬ja się znacie, a prawicie wywody.

Arab94 napisał/a:
TheSkorpioniks, fejk, pochodzi z programu na Discovery (nazwy nie pamiętam), który to pokazywał możliwe scenariusze apokalipsy, a to jest bodajże wersja z czarną dziurą wywołaną przez nieudany eksperyment w CERN
![]()
W sumie fajny program bo główny bohater miał taki dzień świstaka i kiedy wstawał, każdego dnia następowała inna apokalipsa - czarna dziura, wojna, zaraza, asteroida, robokalipsa![]()
Prawdopodobnie chodzi ci o serię „Apokalipsa 2012”.
Motyw podobny jak z filmu "The day after tomorrow", gdzie tornada zasysały zero absolutne z kosmosu, dlatego wszystko zamarazało.