Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Nieznośna lekkość bytu
głest • 2018-02-18, 22:29
Jako, że jesteśmy w okresie olimpijskim, z cyklu sadistic uczy i bawi - czarno to widzę czyli ewolucje na (omen nomen czarnym) lodzie.

Próby wytrzymałościowe na jeziorze Lissma Kvarnsjö koło Sztokholmu.

Prawie zamarzniętym, bo lód w czasie testów miał grubość penisa statystycznego Europejczyka (4,5cm) - czyli c🤬jową

Koniecznie dać głośniej - wzmocnienie wrażeń dla amatorów wędkarstwa pod lodem oraz łyżwiarstwa na otwartych akwenach murowane.

Jako że testy nie zawsze kończą się sukcesem - krótki kurs wydostawania się z przerębli

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mazga50 2018-02-18, 22:35
To, że ty masz takiego krótkiego nie oznacza, że wszyscy tak mają. Mi moje dwie dychy wystarczają.
Zgłoś
T3RMINATOR 2018-02-18, 22:39 16
obrazu skojarzyło mi się z Apetorem

mazga50 napisał/a:

To, że ty masz takiego krótkiego nie oznacza, że wszyscy tak mają. Mi moje dwie dychy wystarczają.

To ty chyba jakimś wielorybem jesteś tumanie o napisał o grubości nie o długości i co to kogo z sadoli obchodzi ile zawyżonych cm masz
.
Zgłoś
głest 2018-02-18, 22:39 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kothletino 2018-02-18, 23:04 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pjf 2018-02-18, 23:20
Cytat:

Mi moje dwie dychy wystarczają

he he he strzał w kolano
Zgłoś
nowynick 2018-02-19, 8:20 1
Zgłoś
TeaWithLemon 2018-02-19, 10:13
e tam.. te profesjonalne kijki... kto by na to kase wydawal.. lepiej przeplynac pod
Zgłoś
janlew 2018-02-19, 14:09 13
Zgłoś
Arathnmor 2018-02-19, 19:39
Tam taki lodzik pękający... jak rozmarzają grube tafle lodu... to jest dopiero co posłuchać.

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
konto usunięte 2018-02-19, 19:50 1
Zgłoś
Piotru70 2018-02-20, 0:24
Loaloa widzę już śpi to napisze ten komentarz a niego...

"Wy polaki cebulaki nie macie takich jezior w Polandii na smyczy Watykanu."

Lepiej abym ja dostał lajki niż ten zlewozmywak.
Zgłoś
głest 2018-02-20, 12:09
Zgłoś
normale 2018-02-20, 16:11
Te statystyki to chyba u Ciebie w domu były robione
Zgłoś
Gizmolka 2018-02-20, 22:59
Kuźwa jak ja nie lubię tego odgłosu trzaskania lodu.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem