Podsumowanie najlepszych niezręcznych sytuacji roku od LAHWF. Polecam subskrybować ich kanał, bo jest w dechę
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:34
jakby pociagnal dluzej gadne to ta bladyneczka z lekko przydyzym tylkiem bylaby jego. fajna z dzioba
Jak im robią takie mindfucki to się nie dziwię, że później są masakry w szkołach.
Zajebiste
Ale szkoda ,że takich ludzi nie ma w Polsce ; ) W Polsce by się srali ludzie.. A o murzynach już nie wspomne.
"W dechę"? To określenie wyszło z użycia w połowie XIX wieku, tak samo jak "chyżo" czy "muszkiet"
@tomekzkz masz rację, ostatnio słyszałem, by nie używać słowa matka i rodzina, bo to obraza dla homoseksualistów. Nie wolno też mówić o rasie. Biały to kolor ucisku, nie wspominaj o nim. Proszek do prania był dobry, ale ponieważ jest biały, to też nie wolno mówić, że jest mocny. Słyszałem też, że honor i ojczyzna to jakieś wyświechtane słowa, które nie pasują nowoczesnym ludziom. Hmm z tego co się orientuję, debil i frajer jest wciąż ok.
Debilu i frajerze.
Debilu i frajerze.
Całkiem sympatyczne
Tylko Boże broń by ten jełop Wardęga nie próbował tego kopiować...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie