👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak usłyszałem głos tej baby już się bałem że ten mały skończy na patelni wieczorem u tej baby
Praktyczne podejście, zjedzą go jak podrośnie, bo takich szczeniakiem to nikt się nie naje.
Skośnookie cwaniaki sami wrzucili tam szczeniaczka bo jakim innym cudem by się tam znalazł? Robią pełno tego typu filmików byle kasa z wyświetleń się zgadzała

i ten filmik dokładnie obrazuje co baby potrafią w życiu zrobić jak trzeba komuś pomóc, albo obciągnąć za kasę, albo skamlą jak tępe suki. tylko do tego się w życiu nadają.
żałosne ... ryczy i od allahów nawołuje a przecież dla muzułmanów pies to podłe fałszywe zwierzę które należy prać bo ugryzł ich ukochanego pedofila mordercę gw🤬ciciela mahometa czy innego zoofila ...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie