Koleś jest dla mnie mistrzem wszelkiego talentu , możemy zobaczyć niezwykle drobne a jak szczegółowe dzieła .. przyda się znajomość angielskiego by usłyszeć ciekawe fakty , najlepsze dzieło to chyba domek dla lalek z wyposażeniem w środku .
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:29
🔥
Wystrzał z jadącego auta
- teraz popularne
witaj nanotechnologio. ciekawe kiedy zaczna robic roboty, ktore beda mogly do czlowieka wleciec przez nos i wylaczyc go od srodka
W mam talent nie przeszedłby eliminacji bo to co robi jest mało widowiskowe.
@up - widać nie słuchasz ,bądź jesteś tłukiem , koleś powiedział ,żę robiąc jedno z tych cacek , nagle zniknęło , niewiedział gdzie to jest , prawdopodobnie wciągnął go z wdychanym powietrzem..
emilwkpg napisał/a:
@up - widać nie słuchasz ,bądź jesteś tłukiem , koleś powiedział ,żę robiąc jedno z tych cacek , nagle zniknęło , niewiedział gdzie to jest , prawdopodobnie wciągnął go z wdychanym powietrzem..
Wybacz mu pokornie błagam, dzieci sieci nie umieć "ENGLISZ"
Gościu nie umie pisać ani czytać ale wyczynia takie "cuda". Tej, wiara, słuchajcie! Gościu zapewne ma autyzm i jednocześnie niesamowity "talent". Podobnie jak ten mużynek który kiedyś tutaj był, który to narysował kompletną panoramę Tokio po tym jak raz zobaczył miasto z helikoptera. Ludzki umysł ma wiele tajemnic.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie