👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

To jest przegięcie. Nie dość, że reklama ma 4 min to jeszcze z takim finałem

no nie mogę co za ekscytująca końcówka, skusilem się na te 4 minuty i tu bach

ja myślałem że to reklama albo kondomów albo samochodów albo odtwarzaczy jakichś że niby za sceną jej grało xD

przez chwile myślałam że będzie to reklama taśmy klejącej o.O
a myślałem że to bedzie reklama szkoły muzycznej dla głuchoniemych... ale muzyczka ładna...

Bo ona posklejała te skrzypeczki lakierem, bo taki zajebisty jest
Ale dobra reklama, a muzyka mnie strasznie ruszyła, podoba mi sie. łapaj piwo

Ale dobra reklama, a muzyka mnie strasznie ruszyła, podoba mi sie. łapaj piwo

Przeróbka, ale mnie zmiażdżyła
dla chętnych - utwór zwie się
"Canon in d major" i został napisany przez Pachelbela
a cover w wykonaniu Jerry'ego C

dla chętnych - utwór zwie się
"Canon in d major" i został napisany przez Pachelbela
a cover w wykonaniu Jerry'ego C
myslalem, ze to reklama jakies tasmy klejacej...
no ale przez muzyke mialem az ciary na plecach takze piwko jest:)

no ale przez muzyke mialem az ciary na plecach takze piwko jest:)
Bardziej sadystyczne by było gdyby ta dziewczyna stanęła na tej scenie i zaczęła rzępolić jak porąbana. Miałem nadzieje, że tak będzie...

Ja stawiałem że reklama kleju ;P
Btw. olecam kanon Pachelbela w wykonaniu The Royal Scots Dragoon Guards (na dudach szkockich)
Btw. olecam kanon Pachelbela w wykonaniu The Royal Scots Dragoon Guards (na dudach szkockich)

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie