Filar-Katskhi-Gruzja

Góra-Sugarloaf-Brazylia

Penyal-dIfac-Hiszpania

Pico-Cão-Grande-Wyspy-Św.-Tomasza

Saint-Michel-dAiguilhe-Francja

Sigiriya-Sri-Lanka

Wieża-Diabła-USA

Zamek-Trosky-Czechy

Zuma-Nigeria

Może nie tak imponujące jak powyżej, ale odwiedziłem to miejsce osobiście:
Kościół na skale w Tropea, Kalabria, Włochy
Kościół na skale w Tropea, Kalabria, Włochy

Nie należy też zapominać o "meteorach" czyli klasztorach budowanych w Grecji ( sam miałem okazje kilka lat temu być na takim wzgórzu, pięknie !

@vipek właśnie też miałem dodać ;d;d;d
podpis użytkownika
non potest tacens
@vipek właśnie od tych meteor Linkin Park nazwali swoją drugą płytę: Meteora po wycieczce do Grecji

"Patrz jaka góra, na którą nikt normalny tam nie wejdzie.
Dawaj jebniemy tam świątynie"
Dawaj jebniemy tam świątynie"

widziałem meteory na własne oczy.. miażdżą jaja z pełnym impetem.

Cześć, jestem tu nowy (konto mam od wczoraj, tak to sadola oglądam od prawie roku). Były tu różne rzeczy w ogóle nie związane z sadyzmem, czarnym humorem typu Kolanko, adbuster, uliczny kombajn i scifun. Ja to szanuje, ja to doceniam, ale nazwa strony www.sadistic.pl chyba o czymś świadczy. Więc czy jak dodam komiks pana życia i śmierci wiecie ten od tych pozytywnie poj🤬ych rzeczy
to połowa użytkowników forum zwyzywa ten post, ponieważ jest "inny" niż te rzeczy które wymieniłem wyżej?
Czy to forum nie ma na celu wszystkich czarnych, rudych, ż🤬dów, muzułmanów, pedałów i resztę dewiacji mieszać błotem? To nie ma się przerodzić w jakiś rodzaj fanatyzmu tylko chodzi o dobrą zabawę. Tak mam 15 lat i jestem wk🤬ionym gimbusem, przepraszam. Oczywiście bardzo podobają mi się widoki jakie kolega zaprezentował ale k🤬a c🤬j

Czy to forum nie ma na celu wszystkich czarnych, rudych, ż🤬dów, muzułmanów, pedałów i resztę dewiacji mieszać błotem? To nie ma się przerodzić w jakiś rodzaj fanatyzmu tylko chodzi o dobrą zabawę. Tak mam 15 lat i jestem wk🤬ionym gimbusem, przepraszam. Oczywiście bardzo podobają mi się widoki jakie kolega zaprezentował ale k🤬a c🤬j
@ElectronicsArts
Weź ty wyp🤬alaj z tymi swoimi k🤬a złotymi myślami, a tak przy okazji to życzę ci wesołych świąt.
Weź ty wyp🤬alaj z tymi swoimi k🤬a złotymi myślami, a tak przy okazji to życzę ci wesołych świąt.