👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ehe. Prawica - naziole... Narodowy socjalizm nie jest ideologią prawicową (lewicową też nie do końca, mądrzejsi ludzie od was i ode mnie dalej nie są w stanie powiedzieć gdzie NS się znajduje na osi L-P). ONR, MW itp - tzw "trzecia droga", centrum, NIE PRAWICA. (ponoć są jakieś małe odłamy o poglądach prawicowych, ale nikt ich nie widział, jeno legendy krążą)
Do idiotów, którym prawica kojarzy się z rasizmem i totalitaryzmem - poczytajcie książki, zamiast gazety wybiórczej
Do idiotów, którym prawica kojarzy się z rasizmem i totalitaryzmem - poczytajcie książki, zamiast gazety wybiórczej
Widać antifa walczy !!!
maciek98 ten film jest starszy od ciebie .. ( bo masz 14 lat
)
ale w profilu 21 lat jak się patrzy
maciek98 ten film jest starszy od ciebie .. ( bo masz 14 lat

ale w profilu 21 lat jak się patrzy
maciek98 napisał/a:
Wolę pozostać zwykłym Polakiem marzącym o tym aby w końcu ten syf się skończył.
Tu nie ma co marzyć, trzeba samemu wyeliminować pedalski syf.

JURIJ_77 dobrze prawisz
Orissa i necrofallus oboje przedstawiacie sytuacje w Niemczech w okresie 1918-1939 zbyt upraszczając na zasadzie biało-czarne tymczasem jak zwykle wszystko jest szare
Orissa i necrofallus oboje przedstawiacie sytuacje w Niemczech w okresie 1918-1939 zbyt upraszczając na zasadzie biało-czarne tymczasem jak zwykle wszystko jest szare
robal321 napisał/a:
Jedna grupa krzykaczy ostatnią książkę w swoim życiu przeczytała w gimnazjum i były to samozachwyty Sienkiewicza. Druga zatrzymała się w liceum (dlatego uważają się za tych lepiej wykształconych) na "Gloria Victis" lub innym samobiczowaniu. Koń jaki jest, każdy widzi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie