Jestem ekspertem. 네가(nega) po koreańsku to znaczy "ty" więc wcale murzyna nie obraził tylko odpowiedział muna pytanie.
FanatiCS napisał/a:
Co to jest "muna"? Patrzę na listę tłumaczeń, pierdyliard języków tam jest ale akurat koreańskiego nie widzę.Jestem ekspertem. 네가(nega) po koreańsku to znaczy "ty" więc wcale murzyna nie obraził tylko odpowiedział muna pytanie.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
Nie znam takiego słowa w języku koreańskim. Może chodzi Ci o bardzo popularne słowo 누나(nuna często wymawiane przez Koreańczyków jako duna) czyli siostra. Tak mówią mężczyźni na starszą siostrę lub na starszą koleżankę.
FanatiCS napisał/a:
Jestem ekspertem. 네가(nega) po koreańsku to znaczy "ty" więc wcale murzyna nie obraził tylko odpowiedział muna pytanie.
Aż z ciekawości sprawdziłem i google translate potwierdza translate.google.com/?sl=ko&tl=en&text=%EB%84%A4%EA%B0%80&...
@Lukiluki2
mialem to jako zdjecie w tel na fb, przez okolo 10 lat, po czym w koncu algorytm mi to wyj🤬, no coz jebac zuckerscierwo
mialem to jako zdjecie w tel na fb, przez okolo 10 lat, po czym w koncu algorytm mi to wyj🤬, no coz jebac zuckerscierwo