Śmiejcie się, ale Cz🤬chy na takim "uniwersytecie" mają lepsze warunki bytowo-spożywcze niż dymani przez świat mieszkańcy Polandii w Hiltonie czy innym Sheratonie.

nawet w tuskolandii kryminał ma lepszą opiekę medyczną niż przeciętny obywatel

Tylko, że jak cz🤬ch wyjdzie z 'kicia' w UK, to dostanie kupony ze zniżkami na siłownie, sklepy sportowe itd. Również można łatwo dostać pracę (naprawdę), którą zapewni gmina. Same profity.
---
W angielskich gminach jest coś takiego, że jak jesteś 'skazany' na prace społeczne, to chodzisz z wózeczkiem i zbierasz śmieci z chodnika. Jak mi się auto zepsuło na pewien czas, to jeździłem autobusem. Codziennie o 7 rano w tym samym miejscu 'pracował' murzyn. Może nic dziwnego, ale jakbyście go zobaczyli jak patrzy się na ładniejsze laski
Tak perfidnie na nie patrzył, jakby gromada modelek z Victoria Street chodziła nago po ulicy
Najlepsze jest to, że faceci tych lasek, nic nawet nie robili.
Dlatego polecam izolację takich osobników, coś na wzór 13 dzielnicy, tylko że coś bardziej w stylu kamieniołomów.
---
W angielskich gminach jest coś takiego, że jak jesteś 'skazany' na prace społeczne, to chodzisz z wózeczkiem i zbierasz śmieci z chodnika. Jak mi się auto zepsuło na pewien czas, to jeździłem autobusem. Codziennie o 7 rano w tym samym miejscu 'pracował' murzyn. Może nic dziwnego, ale jakbyście go zobaczyli jak patrzy się na ładniejsze laski

Dlatego polecam izolację takich osobników, coś na wzór 13 dzielnicy, tylko że coś bardziej w stylu kamieniołomów.

ISLAMIC DUB STEP

podpis użytkownika
Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.______________
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA

od tygodnia nie wchodziłem na sadistic, wchodze i widze to. No zajebiście