Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na razie wiadomo, przyjechali ci najlepsi, medycy oraz inżyniery. Czekam na ich braci co używają kamieni benzyny i desek do przywracania ładu...
Drugi sezon ubogacenia Europy wkrótce...
Europa albo się ogarnie lub przynajmniej cześć krajów,albo zostanie popiół.
Chcę wierzyć ,że u nas tak nie będzie bo sobie nie pozwolimy i nie ważne kto będzie kradł z koryta.
Nie mogę się doczekać takich akcji w przaśnej Polsce, np. w Sosnowcu w Biedronce.
Json
2023-06-09, 21:57
Dlaczego nikt nie strzela?
Dzisiaj uniokołchoz przegłosował że mamy przyjmować migrantów. Jeśli nie przyjmiemy to za każdego 20tys yurków kary. Jak tak patrzę to chyba lepiej tą karę zapłacić.
I jak ich tutaj nie zastrzelic na miejscu
Ekipa inżynieryjna w akcji. Mieszanie kultur z pewnością wyjdzie Europie na dobre. A ile się od czarnych nauczyć możemy!
Brytole wyszły i sobie plują w brodę,a o robakach to już całkiem się rozmarzyłeś.