Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Orbitalasd 2023-06-09, 18:34 5
Na razie wiadomo, przyjechali ci najlepsi, medycy oraz inżyniery. Czekam na ich braci co używają kamieni benzyny i desek do przywracania ładu...
Drugi sezon ubogacenia Europy wkrótce...
Zgłoś
rafalxp 2023-06-09, 19:33 28
Europa albo się ogarnie lub przynajmniej cześć krajów,albo zostanie popiół.
Chcę wierzyć ,że u nas tak nie będzie bo sobie nie pozwolimy i nie ważne kto będzie kradł z koryta.
Zgłoś
0rion 2023-06-09, 20:40 10
znowu, smoluch smoluchowi a pozniej potulne murzynki, black matters i wina bialego ehehe
Zgłoś
Kriski 2023-06-09, 20:43 1
Nie mogę się doczekać takich akcji w przaśnej Polsce, np. w Sosnowcu w Biedronce.
Zgłoś
Json 2023-06-09, 21:57 1
Kriski napisał/a:

Nie mogę się doczekać takich akcji w przaśnej Polsce, np. w Sosnowcu w Biedronce.

To powodzenia jak cię za parę lat kilku negroidow złapie wszystko zabiorą pobiją i uciekną. Policja nawet raportu nie zrobi bo czarny mniejszość to nie wolno i elo

podpis użytkownika

sens w bezsensie jest jedynym balansem
Zgłoś
TrolaTrola 2023-06-09, 22:01 4
Dlaczego nikt nie strzela?
Zgłoś
Ogórek 2023-06-09, 22:30 4
Dzisiaj uniokołchoz przegłosował że mamy przyjmować migrantów. Jeśli nie przyjmiemy to za każdego 20tys yurków kary. Jak tak patrzę to chyba lepiej tą karę zapłacić.
Zgłoś
Cyfra1 2023-06-09, 23:07
Oni juz widze nawet swoich krowa kroja w bialy dzień hmm chyba reszta ju porabowana j🤬e malpy ja p🤬le co to będzie jak trampek wygra wybory a wygra napewno cos czuję skonczy sie eldorado
Zgłoś
FourthIllusion 2023-06-09, 23:25
I jak ich tutaj nie zastrzelic na miejscu
Zgłoś
darayavahus 2023-06-10, 7:47
Ekipa inżynieryjna w akcji. Mieszanie kultur z pewnością wyjdzie Europie na dobre. A ile się od czarnych nauczyć możemy!
Zgłoś
paniczmax 2023-06-10, 11:51
Ogórek napisał/a:

Dzisiaj uniokołchoz przegłosował że mamy przyjmować migrantów. Jeśli nie przyjmiemy to za każdego 20tys yurków kary. Jak tak patrzę to chyba lepiej tą karę zapłacić.

po c🤬j płacić pożegnać ten burdel i tyle, kiedy wstępowaliśmy do EU to były tam zupełnie inne założenia wspólnota gospodarcza, wolny przepływ kapitałów, towarów, usług, pieniędzy, budowanie konkurencji dla Azji i USA teraz, zażynanie gospodarek durną ekologią, wciskanie robali do żarcia i narzucanie lewackiej ideologii pod płaszczykiem europejskich wartości
Zgłoś
rafalxp 2023-06-10, 17:13
Brytole wyszły i sobie plują w brodę,a o robakach to już całkiem się rozmarzyłeś.
Zgłoś
golind 2023-06-10, 21:44 2
Nie musiałem odpalać a wiedziałem, że będą to zakupy z rabatem na 100%

podpis użytkownika

Journey before Destination
Zgłoś
Cipczan 2023-06-11, 11:29
Tak wygląda 88 tys. euro.

Czyli 4 cz🤬chy z Afryki.

Chciałbym być kapitanem małej łodzi podwodnej u wybrzeży Czarnego Lądu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie