Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 4 minuty temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
S.T.U_Cummins 2018-06-30, 11:50 1
No ludzie to sobie teraz wyobraźcie jak cała droga zawalona z stoiskami i ile z tego podatków?
Zgłoś
Hellsmess 2018-06-30, 11:56 6
A dla mnie sprawa wygląda inaczej. Nie masz zezwolenia na handel to nie sprzedawaj na ulicy. Chodnik nie jest twoją własnością więc nie rozstawiaj tam bazaru. Prawo jest dla wszystkich.
Zgłoś
siwybis 2018-06-30, 12:28
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2018-06-30, 12:36 2
Z jednej strony, strażnicy mieli rację, bo wiek nie upoważnia do łamania prawa, Z drugiej strony, mogli bab ce dać pouczenie jak prawdziwy stróż prawa z powołaniem i wszyscy byli by happy. Nie wiem co stało się przed nagraniem, ale film ewidentnie zaczyna się już podczas eskalacji konfliktu.

P.S. Jako były mundurowy, z silną potrzebą niesienia pomocy, stwierdzam (być może nie słusznie- bo nie wiem co działo się przed filmem) , że ci strażnicy to mendy. Mam wujka, który był prawdziwym policjantem, a nie psem. Zapracował sobie na szacunek, choćby sposobem działania. np. (to było dawno) Dwóch braci ukradło motorower, wujaszek z kolegą złapali ich w lesie. Dostali po 3 sztuki "Blondyną" po dupach i kazali im odprowadzić motorower do właściciela, żadnego pisania protokolu, postepowania karnego, poprostu dostali po dupie zamiast brudzenia w papierach na lata. Dziś jeden z braci jest radnym w urzędzie miasta, drugi prowadzi warsztat samochodowy- czyli da się być człowiekiem.
Zgłoś
SQRW3L_ponury 2018-06-30, 12:46 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mutant 2018-06-30, 12:49 8
Zgłoś
kosmerf 2018-06-30, 15:03 2
Gdyby ktoś chciał tu jest link do całości 11 minut:
facebook.com/katarzyna.mendel.35/videos/283685772369671/
Zgłoś
konto usunięte 2018-06-30, 17:07 1
zostań strażnikiem miejskim, jeden warunek
IQ poniżej 75
Zgłoś
bleblebator1 2018-06-30, 20:20
Zgłoś
Wiewór 2018-06-30, 20:52 6
Zgłoś
konto usunięte 2018-06-30, 21:02
Zgłoś
konto usunięte 2018-06-30, 22:04
Straż Miejska nadaje się tylko do zbierania psich kup.
Zgłoś
Bosheszczye 2018-06-30, 22:12
Już od jakiegoś czasu nikt tam się nie rozstawia. Ulica żelazna skrzyżowanie alei Solidarności, wiem bo blisko mieszkam.
Zgłoś
Tazooo 2018-07-02, 11:16
Dzisiaj stoi znowu w tym miejscu z nowym towarem
Zgłoś
cysiu87 2018-07-02, 14:42 1
Stoi znów no i co się potem dziwi że mu towar zabierają. Pieprzenie takie po to oni są a handlować na ulicy nie wolno. Taki przepis wiec sebixsy i stare baby maja tyle do gadania jak i baba to nagrywająca a gówno wiedza o handlującym jak i o tym że on łamie prawo. A towar zabiorą mu cały zgodnie z przepisami. Gadacie na Straż Wiejską że dadzą wam mandaty jak siedzicie w parku pijecie browar a co mają przejść obok i się przyglądać taka ich praca jak i w tym przypadku. A wszystkie te stare baby, sebixsy i nagrywająca powinna dostać mandat i iść siedzieć na 48 bo może się we łbach poprzestawiało.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem