Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kucharek 2018-06-30, 6:45 2
No nikt nie lubi starych ludzi, masz rację.
Zgłoś
Pantilion 2018-06-30, 7:05 106
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
saves 2018-06-30, 7:19 35
W upalny dzień siedziałem z kolegą i kulturalnie sączyłem piwo (JEDNO!!!) pod swoim blokiem. Podjechali i z mordą, że zaraz mandaty itd. Gdy zadzwoniłem do nich o 23, że pod klatką stoi 20 osób, piją, drą mordy, tłuką butelki, to podjechali o 1.30, gdy dawno towarzystwo się rozeszło. Jedyne co dobrze robią, to karzą kierowców samochodów parkujących na trawnikach na moim osiedlu.
Zgłoś
konto usunięte 2018-06-30, 7:20 28
Jest taka zasada: Jak nie umiesz nic to zostań taksówkarzem lub kierowcą tira.
Ale jak jesteś debilem i nie ogarniesz kierowania autem, idź do policji.
Ale jak dodatkowo jesteś za słaby fizycznie żeby zdać testy idź do straży miejskiej.
Mówi się, że praca nie hańbi, ale straż miejska to wyjątek.
Zgłoś
konto usunięte 2018-06-30, 8:21 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
dobra_kawa 2018-06-30, 9:03 11
Zgłoś
Ronoaro 2018-06-30, 9:07 12
Zgłoś
sirapacz 2018-06-30, 9:15 20
Nie zgodzę się ze wszystkim powyżej.
W SM pracują tacy sami jak wszędzie. Znajdziesz i tłuków i perełki. I w policji i w straży i w warzywniaku.

Znam pracownika SM, który jest wzorem. Nie przekracza prędkości tak jak inni, nie lubi nieuczciwości a podczas spaceru zauważył 2 leżące butelki na ziemi. Nikt poza nim zareagował (włącznie ze mną) z grupy nastu osób - nie mówiąc o innych przed nami.
To typ człowieka, który nigdy ciebie nie oszuka.

Inna sytuacja ze SM w Wwie. Zaparkowałem na zakazie (świadomie, razem z 10-15 innymi samochodami w ciągu) a musiałem wykonać usługę u klienta. Wracając zastałem ich już stojących przy moim samochodzie. Nie kłóciłem się z nimi, nie wyzywałem - po prostu w cywilizowany sposób rozmawiałem podczas, gdy oni coś tam pisali. Wyjaśniłem im, że musiałem wykonać usługę a nigdzie nie znalazłem miejsca bez zakazu a oni grzecznie podpowiedzieli gdzie mogę zaparkować następnym razem. Podziękowałem i tyle. Gdy pakowałem sprzęt podeszli do mnie i udzielili pouczenia. Podziękowałem.
Z drugiej strony dostałem mandat od SM za parkowanie, mimo _błędnie_ oznakowanej ulicy (znak ustawiony ze złej strony skrzyżowania i nie miałem szansy go widzieć). Założyli żółty kaputek i nie było żadnych szans wyjaśnienia czy rozmowy. Ewidentnie lecieli na akord. To był mój pierwszy mandat w życiu - teraz bym się odwoływał/odrzucił mandat mając więcej wiedzy i doświadczenia.

Jak jest się chamem albo wykłóca się piłując japę mimo, że wykroczenie zostało popełnione - to można się spotkać z nieprzyjemnościami w drugą stronę.
Tak samo z policją. Trafisz albo na porządnego albo na ścier🤬a. Włącznie z wymuszaniem łapówek...
Nie generalizujcie bo tak samo pisze przedpiszca - to świadczy tylko o bezkrytycznym powielaniu opinii. W sam raz do założenia chomąta.
Zgłoś
radek225 2018-06-30, 10:07 23
Zgłoś
Budrys2000 2018-06-30, 10:09 2
Powyższa historia nie jest prawdziwa - nie ma już tradycyjnych dzienników, są dzienniki elektroniczne.
Zgłoś
maciejel 2018-06-30, 10:26 32
Zgłoś
konto usunięte 2018-06-30, 10:26 3
Zgłoś
MIhau_ 2018-06-30, 10:39 23
Zgłoś
Noemi1998 2018-06-30, 11:49
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem