👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:41

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
- Budujcie dobrze, bo budujecie dla siebie!
- A co tu będzie szefie?
- Izba wytrzeźwień...
- A co tu będzie szefie?
- Izba wytrzeźwień...
joeblacktwo napisał/a:
I tak wytrzyma dłużej niż amerykański domek z tektury
Albo ściana w Chinach przy ulicy.
Asuritta napisał/a:
... pana Wiesia
Raczej Witalija...
joeblacktwo napisał/a:
Niekoniecznie... a ja bym wolałbym dostać po nerach tubajforem niż kilkoma cegłami...
croyna napisał/a:
weź zrób krzywo, niemcom utrudnij
Polscy dywersanci wersja minus 1.

joeblacktwo napisał/a:
mieszkam w "amerykańskim domu z tektury". Wybudowany w 1943. Wygląda i ma się lepiej niż nie jedna "glinianka" w Polsce

Dee_Loc napisał/a:
mieszkam w "amerykańskim domu z tektury". Wybudowany w 1943. Wygląda i ma się lepiej niż nie jedna "glinianka" w Polsce
To zdradzę ci sekret od 43 jak Polskę opuściłeś trochę się pozmieniało

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie