📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie rozumiem takich debili, najpierw coś zrobią komuś a po chwili gdy leży i jęczy idą pocieszać/sprawdzać co się stało.

U niektórych to działa tak:
najpierw durny przypał, dziki rechot a na szarym końcu dopiero refleksja, że kumplowi coś się stało.
najpierw durny przypał, dziki rechot a na szarym końcu dopiero refleksja, że kumplowi coś się stało.

Nie zapominaj że amerykanie się rzadko łamią i rzadko kiedy chcą zemsty najczęściej jest "fuck men fuck"
"hy! hy! hy! hy!" Ostatni wszystko co z Ninja mnie śmieszy. Ma ktoś link do filmiku jak na wykłady wbiegał Ninja i na końcu ktoś powiedział "not tudej, ninja!" i walczyli? Będę bardzo wdzięczny

Ninja są wszędzie. na każdym kroku trzeba się obawiać o swój żywot

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie