📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@PastorofMuppets
NAstepny nolife co chce dostac +10 do postaci w tibi
hahah
Pozdro buraku
P.s
Taki z ciebie sadysta a jak bys sie dowiedzial co twoja stara robi nocami to bys plakal jak mala dziewczynka
NAstepny nolife co chce dostac +10 do postaci w tibi

Pozdro buraku

P.s
Cytat:
co do filmiku: nie ma krwi, nic sobie nie połamał, więc słabo... ale przynajmniej krótki ;p
Taki z ciebie sadysta a jak bys sie dowiedzial co twoja stara robi nocami to bys plakal jak mala dziewczynka

Nie ma to jak zajebiście inteligentna obelga, cofająca do słodkich wspomnień kłótni z kolegami z podstawówki. To były czasy!
ps kup sobie nową klawiaturę, bo coś ci prawy alt nie działa.
ps kup sobie nową klawiaturę, bo coś ci prawy alt nie działa.
Niestety to "zagramaniczny" mac pro z proceorem i7 ktory nie posiada polskich znakow
Tobie za to nie dziala mozg
pozdro lamusie
P.s
Tak mialem kolegow w podstawowce i byly to bardzo mile czasy- czego ty nie mozesz powiedziec sadzac po twoich pedalskich tekstach stales pod sciana na dyskotekach a jedyny przyjaciel jakiego miales to pan wuefista
( nie ma jak to zostawanie po lekcjach w jego pokoju ) Wiec jak chcesz takiego "hardcoru" o jakim wspominales w postach wczesniej to wrzuc zdjecia z tych czasow- z checia skomentuje

P.s
Tak mialem kolegow w podstawowce i byly to bardzo mile czasy- czego ty nie mozesz powiedziec sadzac po twoich pedalskich tekstach stales pod sciana na dyskotekach a jedyny przyjaciel jakiego miales to pan wuefista

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie