👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
SQT napisał/a:
To akurat jest pegasus
nie znam się bo za małolata miałem podróbkę

Zajebiście byłoby zagrać sobie w takie holograficzne wersje starych gier.
Pierwszy kawałek z gry Henry's House a druga ninja commando oczywiście nieśmiertelne atari. Mimo to brakuje najlepszej muzyki z gry draconus!!

Pener666 napisał/a:
nie znam się bo za małolata miałem podróbkę![]()
pegasus sam w sobie był podróbką, nintendo

Pwegazus był zajebisty!!!!!!!!!!!!! i tanki na 2ch wyjaśniały
Duck Hunt był spoko, miałem taki czarny pistolet do tego
Ogólnie fajna sprawa

Ogólnie fajna sprawa

Mimo ze mam 30stke pegazusa posiadam do dziś, mam do niego wielki sentyment wiele godzin z rodzina jak i z znajomymi przesiedziane i miło spędzony czas gdzie grafika nie była istotna a liczyla sie dobra zabawa .Czekam gdy syn podrosnie i razem z nim wspolnie bede mogl na pegazusie pograć w contre

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie