Chciałbym być na miejscu tych ludzi i poczuć ten podmuch we włosach albo gdzie indziej

Do 5 sekundy jest ścinka ale później jest ok.Enjoy

Do 5 sekundy jest ścinka ale później jest ok.Enjoy![]()
podpis użytkownika
Moderatorzy! Nadgorliwość gorsza od faszyzmu. Przywrócić stary regulamin!
Ty jesteś jak ścinka, masz napisane na tej twojej "ścince" jaka jest normalna wysokość przy podchodzeniu. Więc to nie ścinka tylko informacja o ile niżej przeleciał bohater filmiku.
K🤬a czy tak ciężko w XXI wieku nauczyć się angielskiego? A jeśli się już nie umie to nie robić z siebie imbecyla publicznie.
A pilot to ma jaja wielkości arbuza chyba.
podpis użytkownika
Moderatorzy! Nadgorliwość gorsza od faszyzmu. Przywrócić stary regulamin!@up
Nie przeproszę Cię bo to sadistic a nie poczytaj mi mamo, ale masz na zgodę browar!
podpis użytkownika
frekjacekmatys napisał/a:
Do 5 sekundy jest ścinka ale później jest ok.Enjoy![]()
Ty jesteś jak ścinka, masz napisane na tej twojej "ścince" jaka jest normalna wysokość przy podchodzeniu. Więc to nie ścinka tylko informacja o ile niżej przeleciał bohater filmiku.
K🤬a czy tak ciężko w XXI wieku nauczyć się angielskiego? A jeśli się już nie umie to nie robić z siebie imbecyla publicznie.
hejcior napisał/a:
Odpowiadając na twoje wypociny oznajmiam iż: chciałem żeby nie było hejtu ze strony sadoli że filmik im tnie,ale niestety trafił się znawca który ZNA angielski na poziomie i wszystko wie.Szacun dla ciebie za znajomość ale mogłeś nie wywyższać się w ten sposób tylko dać piwo,krótki komentarz i iść spać.Zrobiłeś,co zrobiłeś.
@up
Nie przeproszę Cię bo to sadistic a nie poczytaj mi mamo, ale masz na zgodę browar!
hejcior napisał/a:
@up
Nie oczekiwałem przeprosin,ale dzięki za browara....fajeczkę ?
podpis użytkownika
husar