I ciężarówka z rozstawionym c🤬jwieczym się nie zmieściła
Akcja od 1:00 (filmik w Hajdyfiniszyn, więc na fullscreenie jest ładny obraz

)
podpis użytkownika
Konto usunięte
2012-08-06, 23:13
To się chyba HDS nazywa... ale mogę się mylić.
Konto usunięte
2012-08-06, 23:35
Idę o zakład, że tak wyj🤬e na to co się ma na dachu można mieć tylko w Rosji...
audi bez abs???
No k🤬a nareszcie ktoś pomyślał o full HD
PIWO za HD!
pkh
2012-08-06, 23:59
Bezmózgiem to wedlug mnie jest skuterzysta który bestrosko pop🤬la pod wiadukt za cieżarówką, która na bank przecież przyp🤬oli
i jeszcze przewrócił się bo zahamował za mocno przednim hamulcem, brawo.
ja nie raz musiałem hamować awaryjnie jak jechałem na moto pomiedzy autami a jakiś debil otwierał drzwi od samochodu żebym się wj🤬. takie rzeczy tylko w warszawie
Standardowo gość na pipidówce zalicza glebe, a jak inaczej
k🤬a audi bez ABS, kierowca motorku spanikował, a od czego się zaczęło? Łada na samym początku (i to ze spoilerem) się pokazała, to zwiastun wypadku, nikt z nich nie zauważył... niestety..
nie lubię filmików hajdefiniszyn bo mój murzyn nie nadąża wiadrem transferu nosić
zastanawiałem się czy gość na skuterze to geniusz czy skończony idiota... jednak geniusz.
Nie zastanawiacie czy ten koleś na skuterze w takim deszczu cos widział? Mógł się nawet nie zorientować ze ciężarówka ma wysięgnik rozwinięty. Tak samo z hamowaniem, na drodze było dużo śmieci, na których koło mogło się uśliznąć. Kierowca w Audi tak samo ledwo, co wyhamował... Na deszczu niema żartów.
Konto usunięte
2012-08-07, 1:14
motocyklista widać tak samo ogarnięty jak kierowca ciężarówki
Konto usunięte
2012-08-07, 1:15
Cytat:
nie lubię filmików hajdefiniszyn bo mój murzyn nie nadąża wiadrem transferu nosić
U mnie zapieprzają mali Chińczycy. Wydajni i tani w utrzymaniu, bardzo sobie chwalę. Aha, piwko za No doubt.
Konto usunięte
2012-08-07, 1:37
Oberwał jednoślad - profilaktycznie
Konto usunięte
2012-08-07, 2:00
u nas dach w cepie zrobił się z szybrem przez hds