👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

zawsze myślałem, że radość z jazdy jest wprost proporcjonalna do ceny samochodu

^^Up
Nie każdy lubi muscle cary no i niektórzy chcą mieć te niecałe 3 sek do setki
Nie każdy lubi muscle cary no i niektórzy chcą mieć te niecałe 3 sek do setki

e tam... ja to tam bym miał w dupie porsche czy te cale nissany...
gdyby mnie bylo stac na zakup i utrzymanie w140 S600...
gdyby mnie bylo stac na zakup i utrzymanie w140 S600...

Miałem przyjemność jeździć 350z z 2005. Cena w granicy 12k$ za taka zabawkę to grosze. Można śmigać po mieście, ale przy takim zawieszeniu cięzko go nie stracić na naszych pięknych policjantach : /

Najlepszy stosunek mocy do ceny oferuje Ultima Evolution (nastepca GTR), dziękuje i dobranoc.

Hahahah cioty się śmieją z golfa... ale to golf zrobił robotę

Całkiem jak w jednym kawale, gdzie lambo bierze na hol trabanta, zaczyna się ścigać z ferrari, a raport policji brzmi:
Na autostradzie A1 w kierunku Gdańska mamy Lamborghini i Ferrari jadące ponad 300 km/h i trabanta, który miga im, żeby mu ustąpili.
Na autostradzie A1 w kierunku Gdańska mamy Lamborghini i Ferrari jadące ponad 300 km/h i trabanta, który miga im, żeby mu ustąpili.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie