ququa napisał/a:
Idąc za europejska moda ...rozumiem, że to na kolacje ?
Nie, to do gryzienia sutków albo penisa.

podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Odechciało mi się jeść.
W ogóle to ciekawe, że właśnie takie filmy wzbudzają we mnie dużo silniejsze emocje niż jakieś morderstwa, urazy czy odcinanie k🤬sów
W ogóle to ciekawe, że właśnie takie filmy wzbudzają we mnie dużo silniejsze emocje niż jakieś morderstwa, urazy czy odcinanie k🤬sów

Robert.waw napisał/a:
Odechciało mi się jeść.
To jeszcze przestań się bzykać

To jest kara dla tych modliszkowatych bab, żyć nie dają facetom:p
Jedni mają hobby że lubią chodzić po górach, jeszcze inni obserwują nocne niebo a typ z tego filmiku moczy dupy modliszek patrząc jak wychodzą robale

Tam gdzie są modliski lepiej nie pij wody z miski, nie wiem tak mi się zrymowało
Myślałem, że jest błąd w tłumaczeniu i chodzi o nicienie, ale nie, jest typ zwierząt, który się nazywa Nitnikowce i należą do niego nitkowce.
Nitnikowce (Nematomorpha), nitkowce, drucieńce (Gordiacea) – typ zwierząt, bardzo długich, wodnych bezkręgowców, wcześniej klasyfikowanych jako gromada typu obleńce, do których są podobne. Są uważane za grupę siostrzaną nicieni (Nematoda). Larwy prowadzą pasożytniczy tryb życia.
Niewiele wiadomo o ich trybie życia. Postacie larwalne są pasożytami przywr, pierścienic, mięczaków, skorupiaków, owadów (chruściki, prostoskrzydłe, chrząszcze), wijów, pajęczaków, ryb i płazów. Formy dorosłe żyją wolno w morzach, wodach śródlądowych oraz wilgotnej glebie
Nitnikowce (Nematomorpha), nitkowce, drucieńce (Gordiacea) – typ zwierząt, bardzo długich, wodnych bezkręgowców, wcześniej klasyfikowanych jako gromada typu obleńce, do których są podobne. Są uważane za grupę siostrzaną nicieni (Nematoda). Larwy prowadzą pasożytniczy tryb życia.
Niewiele wiadomo o ich trybie życia. Postacie larwalne są pasożytami przywr, pierścienic, mięczaków, skorupiaków, owadów (chruściki, prostoskrzydłe, chrząszcze), wijów, pajęczaków, ryb i płazów. Formy dorosłe żyją wolno w morzach, wodach śródlądowych oraz wilgotnej glebie
Na yt roi się od filmów gdzie modliszka zjada całą modliszkę i nie widziałem by jakiś pasożyt próbował sp🤬olić. Ciekawe skąd ta reakcja hydrofobowa.
podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866
freaky napisał/a:
Na yt roi się od filmów gdzie modliszka zjada całą modliszkę i nie widziałem by jakiś pasożyt próbował sp🤬olić. Ciekawe skąd ta reakcja hydrofobowa.
Nie widzisz, że te robale są czarne? Boją się wody, mycie grozi śmiercią...