👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zajebiste szkolenie.
Choć nie przepadam za kundlami.(Tak fobia sąsiedzka)
Pełen szacun.
Choć nie przepadam za kundlami.(Tak fobia sąsiedzka)

Pełen szacun.

Do następnego treningu z tym pieskiem nakładałbym kask bo można mordę obić.

Przepies. Dobiegłby do lecącego pocisku i złapałby w locie.
Chciałbym zobaczyć efekty kiedy nie było by tych ochronnych ciuchów. Takie szarpnięcie zdziera skórę, wyrywa ze stawów a nie zdziwił bym się by pękły ścięgna i oderwało łapę.
Cytat:
Chciałbym zobaczyć efekty kiedy nie było by tych ochronnych ciuchów
To ile masz roboty? Psa Ci tylko potrzeba. Nie zapomnij nagrać wszystkiego. Trzymaj kamerę w tej ręce, która Ci zostanie

No ale właściciel tak czy inaczej by powiedział, że Kubuś nie gryzie...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie