Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
cholonek 2017-10-12, 18:48 23
Rośnie nam mała sadolka
Zgłoś
mygyry 2017-10-12, 19:43 12
Wsadzili malucha, który nie umie dobrze utrzymać równowagi i nie zapieli mu zabezpieczenie, żeby się tak oto właśnie nie wyj🤬, ale za to beztrosko nagrywają, ale takie czasy najważniejsze to jebnąć filmik na fb, że się gówniak huśta
Zgłoś
v................0 2017-10-12, 21:30 1
Nic nie robi tak ciepło na sercu jak beczenie gówniaka
Zgłoś
Mors_Nigra 2017-10-12, 22:06 1
alojzy187 He? Ja to mam ochotę takiemu gówniakowi wpakować kulę w łeb jak słyszę to skomlenie ale co tam, gusta i guściki. (Mówię tutaj o bachorach starszych niż wiek kołyskowy gdzie ryczy to takie często dla atencji czy dla tego, że wciąż jest niemotą a rodzić baran nie umie wychować).

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
h................o 2017-10-12, 22:43
Zajebisty filmik. Uwielbiam patrzeć jak bachorom dzieje się krzywda. No i ta prawidłowa reakcja na końcu. Dziewczynka wie, że dobrze zrobiła.
Zgłoś
Profx5015 2017-10-12, 22:52 1
O nie, dziecko się wyj🤬o na huśtawce, niech sadistic o tym usłyszy!!
Zgłoś
albazsanagycjib 2017-10-12, 23:22 3
Mors_Nigra napisał/a:

alojzy187 He? Ja to mam ochotę takiemu gówniakowi wpakować kulę w łeb jak słyszę to skomlenie ale co tam, gusta i guściki. (Mówię tutaj o bachorach starszych niż wiek kołyskowy gdzie ryczy to takie często dla atencji czy dla tego, że wciąż jest niemotą a rodzić baran nie umie wychować).

No, to jak z tobą, też posty dla atencji i brak wychowania.
Zgłoś
slonecznik 2017-10-13, 12:37 2
Ej on miał zapięte te krzesełko, tylko w trakcie sam sobie je odpiął. Więc dobrze mu, niech go życie uczy od małego
Zgłoś