Wsadzili malucha, który nie umie dobrze utrzymać równowagi i nie zapieli mu zabezpieczenie, żeby się tak oto właśnie nie wyj🤬, ale za to beztrosko nagrywają, ale takie czasy najważniejsze to jebnąć filmik na fb, że się gówniak huśta
alojzy187 He? Ja to mam ochotę takiemu gówniakowi wpakować kulę w łeb jak słyszę to skomlenie ale co tam, gusta i guściki. (Mówię tutaj o bachorach starszych niż wiek kołyskowy gdzie ryczy to takie często dla atencji czy dla tego, że wciąż jest niemotą a rodzić baran nie umie wychować).
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zajebisty filmik. Uwielbiam patrzeć jak bachorom dzieje się krzywda. No i ta prawidłowa reakcja na końcu. Dziewczynka wie, że dobrze zrobiła.
O nie, dziecko się wyj🤬o na huśtawce, niech sadistic o tym usłyszy!!
Mors_Nigra napisał/a:
alojzy187 He? Ja to mam ochotę takiemu gówniakowi wpakować kulę w łeb jak słyszę to skomlenie ale co tam, gusta i guściki. (Mówię tutaj o bachorach starszych niż wiek kołyskowy gdzie ryczy to takie często dla atencji czy dla tego, że wciąż jest niemotą a rodzić baran nie umie wychować).
No, to jak z tobą, też posty dla atencji i brak wychowania.
Ej on miał zapięte te krzesełko, tylko w trakcie sam sobie je odpiął. Więc dobrze mu, niech go życie uczy od małego